tutlek, a kaj s nama koji nismo fatalisti i ne vjerujemo u sudbinu?
da, rasjedi, pa ustanovili smo da nam je rvacka na trusnom podrucju, ustanovili smo da su veci potresi pogadjali i hrvatsku.
pao mi je i HAARP na um vec (pogotovo nakon filma na novoj prosli petak) ali ja sam onak, ne bas upucena u svo to pomicanje tekstonskih ploca, sve te rasjede, kak sto odreagira.. prije nego "optuzim" HAARP htjela bih da me netko uputi, onak, laicki..
dakle, ocito se nest spoye, ploce su se pocele kretati (i ne, toliko JAKIH potresa unazad koliko, malo jace mjesec dana nisu zanemarivi!) i sad - ne trazim datum i sat, trazim samo neku pretpostavku, mogucnost kuda i kako se te ploce krecu i koja je vjerojatnost da se unutar nekog perioda i ova na kojoj smo mi uzyebe, kao posljedica svih tih kretanja sirom kugle nam zemaljske. sou, ako netko to zna, onak fino, bez prevec strucnih termina objasniti, ili ima link koji je zanimljiv.. sam dajte!
macketine mi se uzasno cudno ponasaju zadnjih danasve cekam kad ce nas tresti
![]()

Odgovori uz citat
) ali ja sam onak, ne bas upucena u svo to pomicanje tekstonskih ploca, sve te rasjede, kak sto odreagira.. prije nego "optuzim" HAARP htjela bih da me netko uputi, onak, laicki..

(a i trebo sam se upisati u geodetsku SŠ) ,a slike ostale na kompu

Bookmarks