Pozdrav, evo dobio sam jucer x10, dosla ravno iz Japana.
Inace imo sa prije neka 3 tjedna X2 sa win 6.5 u rukama na koristenje i moram rec da je razlika nebo i zemlja, u korist x10.
Brz je, lagan, elegantan, ali ono sto me najvise smeta je sta browser nema flash player pa se za youtube jos uvijek mora koristit posebna aplikacija, da li se to ikako moze rijesit?
Isto tako, ima preglednik dokumenata, word, pdf, excel itd...a da li ima neka aplikacija u kojoj bi se mogli i stvarat dokumenti?
Primjetio sam da nigdje nema nista slicno "file explorer-u", ili se varam? Kako pristupit podacima na kartici, a da nije preko Mediascape-a?
Mozda ova pitanja spadaju vise pod sam Android dio foruma, ali nisam nikad imo Android mobitel u rukama pa ne znam puno o njemu.
Sta mislite da li ce biti moguce upgrejdat na ver2.0 androida sa sadasnje 1.6?
Izgleda da nema podrske za Xvid video, da li se to nekom aplikacijom moze rijesit?
Kad se stavi "new folder" na home screen, on je prazan, kako i s cime ga se moze popunit te mozda i promjenit njegovo ime?
pitajte slobodno ako vas nesto zanima, rado cu odgovorit ako mogu
poz
edit: btw samo da nebi mislili da sam nekakav bogatun, dobio sam ju samo zbog dobrog prijatelja i to prakticki besplatno...

Odgovori uz citat

Pa znam da sam gledao videe gdje igraju na miniclipu igrice preko Heroa...

Bookmarks