Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 82

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    SE X10i
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[SE X10] pitanja, rasprava

Pozdrav, evo dobio sam jucer x10, dosla ravno iz Japana.

Inace imo sa prije neka 3 tjedna X2 sa win 6.5 u rukama na koristenje i moram rec da je razlika nebo i zemlja, u korist x10.

Brz je, lagan, elegantan, ali ono sto me najvise smeta je sta browser nema flash player pa se za youtube jos uvijek mora koristit posebna aplikacija, da li se to ikako moze rijesit?

Isto tako, ima preglednik dokumenata, word, pdf, excel itd...a da li ima neka aplikacija u kojoj bi se mogli i stvarat dokumenti?

Primjetio sam da nigdje nema nista slicno "file explorer-u", ili se varam? Kako pristupit podacima na kartici, a da nije preko Mediascape-a?

Mozda ova pitanja spadaju vise pod sam Android dio foruma, ali nisam nikad imo Android mobitel u rukama pa ne znam puno o njemu.

Sta mislite da li ce biti moguce upgrejdat na ver2.0 androida sa sadasnje 1.6?

Izgleda da nema podrske za Xvid video, da li se to nekom aplikacijom moze rijesit?

Kad se stavi "new folder" na home screen, on je prazan, kako i s cime ga se moze popunit te mozda i promjenit njegovo ime?

pitajte slobodno ako vas nesto zanima, rado cu odgovorit ako mogu

poz

edit: btw samo da nebi mislili da sam nekakav bogatun, dobio sam ju samo zbog dobrog prijatelja i to prakticki besplatno...
    Zadnji uredio Astral07 : 26-02-2010 u 16:07

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    HTC Desire@CyanogenMod
    Operater
    FIP
    Bodovi
    9.399
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.399, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Flash podrške nema,eventualno se nešto priča u 2.1 updateu da postoji mogućnost. Za Youtube postoji aplikacija istog imena. Flash općenito ima problema sa Linuxom.
    2. Za Office postoji punokrvni Documents To Go, ili imaš aplikaciju Google docs (potreban internet).
    3. Astro file explorer, Estrongs File explorer aplikacije za pristup, ili aplikacije za pristup terminalu.
    4. Video je isto problematičan i još praktički ne postoji kvalitetna aplikacija, isto je navodno bolja situacija na 2.1 verziji. h.263 i h.264 se podržavaju, divx i xvid not so much.
    5. Upgrejd ovisi o proizvođaču, ali vjerojatno će podržati.
    6. Otvoriš folder na homeu, otvoriš apps launcher, i drag'n'drop kao i na desktop, samo u folder. Dugo držanje prsta nad trakom sa imenom za rename.

Preporuka aplikacije WebSharing za prijenos fajlova prek WiFi mreže (radi samo prek istog routera, koliko sam skužio ne podržava routanje).

Cheers
    Click here to take IQ test.

3. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    što se flasha tiče, baš je adobe objavio da izlazi sredinom godine, te da uređaji prve generacije neće biti podržani
    (x10, droid/milestone, devour, nexus, asus liquid su jedini za sada koji će imati podršku)

i flashe nema nikakve veze sa OS-om koji je na mobu, već će se on posebno instalirati, il sa marketa il adobijevog sajta

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    SE X10i
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sta znaci uredaji prve generacije?

ajde jedva cekam taj flash pa da upotpuni konacno web browsing na ovakvim mini laptopima

@Brainbug - kad pricas o verziji 2.1 mislis na android 2.1? sry sta sam totalni njub
    mislis da ikad bude neka app da omoguci xvid podrsku? jer to ovisi uopce o aplikaciji ili o OS-u?

kako bi uopce izgledo upgrade OS-a? jel to ko kad upgrejdas vistu na win 7, ta fora?

btw. tnx na svim odgovorima, super korisno!

edit: samo da jos pitam, di je najbolje nabavljat aplikacije besplatne? da surfam na netu il da prek moba idem na android market, nisam to jos probo pa ne znam dal opce tam ima besplatnih?

edit2: evo probo sam sad i super je market ima odlicnih aplikacija
    Zadnji uredio Astral07 : 26-02-2010 u 22:45

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    HTC Desire@CyanogenMod
    Operater
    FIP
    Bodovi
    9.399
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bih znao što bi to značilo, "uređaji prve generacije". Ako je išta Android napravio, a to je standardizacija sustava među uređajima. Ono jedino što se mora razlikovati jest verzije 1.5, 1.6 i 2.0/2.1. Flash će doći na 2.0/2.1 verziju, i jedino gdje je caka, proizvođači će "morati" napraviti update kernela za podršku. I tu je pitanje hoće li napraviti to. Ne smijemo zaboraviti zajednicu koja od Androida radi čuda, te mislim da bilo tko sa malo interesa i truda će moći staviti Flash.
    Moje osobno mišljenje o flashu općenito je vrlo negativno i mislim da zapravo blokira ugodno surfanje, da se neprecizno izrazim.

www.androlib.com za pregled za pc-a, free i paid aplikacije. Skineš besplatnu aplikaciju Barcode Scanner, i samo skeniraš kod na stranici za aplikaciju (uz uvjet da si spojen na net na mobu) i instaliraš. Nisu sve aplikacije podržane.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Brainbug Pregledaj post
    Ne bih znao što bi to značilo, "uređaji prve generacije". Ako je išta Android napravio, a to je standardizacija sustava među uređajima. Ono jedino što se mora razlikovati jest verzije 1.5, 1.6 i 2.0/2.1. Flash će doći na 2.0/2.1 verziju, i jedino gdje je caka, proizvođači će "morati" napraviti update kernela za podršku. I tu je pitanje hoće li napraviti to. Ne smijemo zaboraviti zajednicu koja od Androida radi čuda, te mislim da bilo tko sa malo interesa i truda će moći staviti Flash.
    Moje osobno mišljenje o flashu općenito je vrlo negativno i mislim da zapravo blokira ugodno surfanje, da se neprecizno izrazim.
    flash ne dolazi na 2.0 il 2.1 verziju, već dolazi kao app za instalaciju, kao na windowsima, a proizvođači neće morati ništa mijenjati u OSu, ni kernel, ni ništa slično

uređaji prve generacije označavaju uređaje koji imaju slabiji procesor od onih koje sam naveo gore (konkretno se radi o Qualcomm-ovom MSM 7200A procesoru)
    svi znamo da je flash jako gladan procesorske snage, te će adobe zbog toga onemogućiti instalaciju flasha na takve uređaje

ako nekog zanima više detalja, eto:
    http://www.engadget.com/2010/02/26/f...d-devices-too/

http://androidandme.com/2010/02/news...ndroid-phones/

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    HTC Desire@CyanogenMod
    Operater
    FIP
    Bodovi
    9.399
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "No, the HTC Hero will not be supported b/c it does not have the correct Anroid OS version and it’s chipset is not powerful enough."

Dakle, očekuje se određena verzija OS-a. Što se tiče zahtjevnosti, čiste gluposti. To što oni nisu "sposobni" da slože to kak spada (makar sve mi se čini da je to najava, "kupujte kupujte nove uređaje") ne znači da neće izaći bolja rješenja. Dam se kladiti da će flash raditi i na Hero/Magicu.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Brainbug Pregledaj post
    "No, the HTC Hero will not be supported b/c it does not have the correct Anroid OS version and it’s chipset is not powerful enough."

Dakle, očekuje se određena verzija OS-a. Što se tiče zahtjevnosti, čiste gluposti. To što oni nisu "sposobni" da slože to kak spada (makar sve mi se čini da je to najava, "kupujte kupujte nove uređaje") ne znači da neće izaći bolja rješenja. Dam se kladiti da će flash raditi i na Hero/Magicu.
    i dalje kažem da OS nema veze s tim, pošto je bio demo flash playera i na herou koji ide na 1.5, i kasnije je prikazan i na droidu i nexusu koji su na 2.0 i 2.1
    sumnjam da je to marketinški trik "kupujte nove uređaje", jer flash čak i na novijim kompovima zna itekako brejkati (ako je kompleksan, tj ako iza njega ne stoji obična animacija nego neki actionscript)
    i vjerujem da ti stariji procesori jednostavno nisu sposobni to progutati

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa kaj nije flash radio na Herou? Pa znam da sam gledao videe gdje igraju na miniclipu igrice preko Heroa...

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oprosti, ali ne vidim smisla ove teme, kad vec postoji ista o x10, ne znam cemu pisanje istih stvari na 5 mjesta... da je bar tema tvoj review, onda bi vec proslo, mada i njega mozes stavit u postojecu temu..
    cvita

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    SE X10i
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cvita Pregledaj post
    oprosti, ali ne vidim smisla ove teme, kad vec postoji ista o x10, ne znam cemu pisanje istih stvari na 5 mjesta... da je bar tema tvoj review, onda bi vec proslo, mada i njega mozes stavit u postojecu temu..
    moderator je otvorio temu, ne ja...budem napravio mali review nema problema, ali imo sam ispite i zauzet sam dosta, ali eto negdje pon/uto bi mogo

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    SE X10i
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SE X10 - mali review

Pozdrav svima opet, nisam nikad piso reviewe mobitela tako da ne znam bas kako bi to trebalo ici, ali eto nadam se da nece bit zamjerki

Za pocetak za sve specifikacije/slike i druge informacije pogledajte ovdje.

Izgled i opcenito vanjski dio

Pa krenimo od izgleda i same izrade kucista. Vjerujem da svima izgleda kao i meni, vrlo ljepuskasto, drzat u ruci ga je stvarno uzitak. Malo je jedino problem njegova velicina (koja mu je naravno i plus) jer cini rukovanje sa jednom rukom prilicno tesko, pogotovo ako se pise sms ili slicno. No za obicno browsanje i jedna ruka ce bit dovoljna.

Njegov izgled je i plus, ali i minus buduci da ostavlja dojam da ga se lagano moze ogrebat/strgat i slicno te vrlo lako moze skliznut iz ruke zbog glatkoce izrade ako niste oprezni. (Nije da mi se to dogodilo, ali bilo je blizu ) Obavezno preporucam drzati ga u nekoj futrolici ili barem ovako necemu (kosta 20kn) da se sprijece ogrebotine.

Kad smo vec na izradi, ono sta mi se ne svida je poklopac koji stiti micro USB utor koji ostavlja dojam da ga se lagano strga te treba biti oprezan dok se s njim barata.

Osim toga, mob je prekrasan, veliki ekran koji omogucava odlicnu navigaciju tokom browasanja, ma odlican, samo eto...mora se pazit na njega inace ce 4000 ili kolko vec kuna otic u wc...Nebi reko da je namjenjen za neke lude nocne izlaske izbjegavajte pijanstvo i koristenje ovog mobitela, jednostavno nejde u istu recenicu, a da ne spominjem da necete uspjet napisat ni pola poruke ako niste skoncentrirani ili jako jako uvjezbani.

Unutrasnjost i performanse

Dakle kao sto vjerujem svi znate X10 ima 1GHz snapdragon procesor i 384mb rama pogonjeno Android OS-om. Odziv je fenomenalan, brz je i vrlo rijetko "zasteka" na sekundu ako i toliko. Neki mozda misle da je 384mb rama malo u osporedbi sa HTC-ovim HD2, ali evo samo da napomenem da i tijekom najintenzivnije upotrebe nisam uspio iskoristit sve rame nit je ista stekalo bez obzira koliko sam aplikacija otvorio, a skinuo sam ih sa android marketa valjda 50 barem. Takodjer koristeci besplatan programcic Automatic task killer moze se jos bolje optimizirati rad uredaja i svi nepotrebni programi ce biti pogaseni.

Odlicno je takodjer sta sa njime dobijete 8gb karticu jer vjerujte mi bez nje bi za bilokakvu multimediju bio beskoristan.

Ono sta mi zna zasmetat su povremeni bugovi (vrlo rijetki). Recimo zna se na par sekundi zastekat tipkovnica (mislim da mi se to jednom ili 2 put dogodilo). Takodjer kamera moze izbacit unexpected error sta mi se takodjer 2 puta dogodilo). Sve u svemu nista strasno, sve ostale dide mide rade kako spada, znaci WiFi, GPS i ostale tehnikalije...vrhunski rijeseno.

Samo da jos nadodam da mu Android OS jako dobro lezi, imo sam prilike koristit Win mobile 6.5 i mislim da je Android puno bolji izbor za ovakav mobitel, jedino sta mi je zamjerka je sta koristi Android v1.6 te se nadam da ce se moc upgrejdat jednog dana...bila bi stvarno steta.

Kamera i zvuk

Sta reci, fenomenalna 8mpx kamera. Ono sta recimo mene posebno veseli je wide screen rezolucija od 6mpx dok je recimo Xperia X2 mogla maksimalno 2mpx 16:9 rezoluciju imat. Ima puno opcija nacina slikanja, po meni posebno dobar je macro i slike slikane iz blizine.

Zamjerka je jedino bljeskalici koja je samo za kratke udaljine, recimo ako nesto zelite slika u mraku na udaljini do 1m, ok je, ali sve preko toga...nece ici.

Video je vrhunski za uredaje tog tipa, snima max WVGA rezolucijom, a zapanjujuca je brzina i glatkoca zooma.

Slike i video mozete pogledati ovdje, a komentirati ih mozete ovdje.

Zvuk je vrhunski na slusalicama, dok bi njegov ugradeni speaker mogo bit i nesto bolji, ali nije los ajde, moze proc. Negdje sam bio procito da bi trebo imat stereo speakers, ali to nije slucaj kolko ja vidim barem.

Zamjerke

- Xvid i divix! Ukratko nemoguca misija. Pusta skoro sve ostale poznate formate tipa wmv, x264, x263 (mp4), ali nista od .avi-ja sta je velika velika steta i nadam se da ce se to popravit.
    - Flash player! Takodjer...nema ga, osim sa youtube posebnom aplikacijom koja je ajmo rec OK, no ona na X2 mi se nekako vise svidala.
    - Yahoo mail i slicni! Hotmail radi bez problema, za Gmail treba naci IMAP postavke i onda bi trebo radit (nisam probo), a Yahoo ne da osim ako nemate Yahoo Plus (sta naravno nije problem mobitela nego Yahoo-a), ali X2 je npr imo aplikaciju u kojoj Yahoo bez ikakvih problema radi bez potreba za Yahoo Plus-om. Mozda takva aplikacija postoji i za Android, iskreno nisam potrazio.
    - Timescape! IMHO beskorisno...dok je Mediascape cisto ok. No ako se vama svida...zasto ne.
    - Baterija! Drzi ok, ali ne bas dovoljno po meni. Svi oni koji ste se navikli na ne punjenje mobitela po tjedan dana mozete zaboravit na to sa X10. Punjenje je potrebno otrpilike svaka 2 dana normalnim koristenjem, no tko ce znat sta je danas normalno jer ako je normalno pogledat jedan film onda cete ubrzo morat opet punit, izdrzi oko 3 filma prije nego sta totalno crkne. No recimo da koristite WiFi 1-2h na dan, da slikate desetak slika te da pogledate tu i tamo koji youtube video, usput obavite par poziva i odigrate koju igricu kad vam je dosadno i usput poslusate par najdrazih pjesmi, mogo bi izdrzat do 2 puna dana.
    - Nespretnost pri rukovanju! Obavezno 2 ruke za nekakav ozbiljniji rad no dobro to i nije neka zamjerka jer sami znate u sta se upustate kod kupnje ovakvih mobitela, to je vise netbook nego mob...pa ko voli nek izvoli.

Ono pozitivno

Svakako je to lakoca koristenja, browsanje, gledanje filmova, pregledavanja slika te slusanja muzike, brzina rada samog uredaja, njegov atraktivan izgled, velik broj besplatnih (odlicnih) aplikacija za Android OS koje stvarno dodaju jednu dodatnu dimenziju i prakticnost samom uredaju. Nadalje to je cistoca zvuka pri razgovoru, mogucnost streamanja podataka (recimo internet radio kad ga vec nema ugradenog), kamera, pregledavanje dokumenata i njihovo editiranje, cak mogucnost unraranja fileova, i jos puno puno toga da sad ne nabrajam ocite stvari vise.

--------------------

Eto to bi bilo sve od mene, nadam se da ce nekom bit korisno, svakako ako imate jos pitanja, komentara itd...pisite. Pozdrav.
    Zadnji uredio Astral07 : 02-03-2010 u 01:24

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bez ikakvih zamjerki.. odlican review za pocetak! Slike sam malo bolje ocekivao, a ovi bugovi ce se valjda rjesiti dok dodje do naseg trzista normalnim putem nadam se.
    cvita

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    SE X10i
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tnx, inace slazem se za slike, ali mislim da je vise problem u meni nego kameri, trebo bi se poigrat sa svim tim postavkama jer koristim samo ono najosnovnije, inace vecina slika je slikana u pokretu, dakle nisam se zaustavljo da slikam

neke znaju ispast malo "plasticno", a kad se opet slika ista stvar samo malo mirnija ruka i malo bolje ulovi svjetlost ispadne dosta bolje

medu slikama koje sam stavio ima i dobrih i losih jer sam htio prikazat realnost, a ne samo izabrat par koje su odlicno ispale pa to stavit i da se ljudi dive...
    Zadnji uredio Astral07 : 02-03-2010 u 01:59

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    SE X10i
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja se ispricavam na duplom postanju, ali trebo mi je bump

posto sam novi na android sustavu, kako se ovdje moze promjenit zvuk sms-a, a da nije jedan od onih pre-installed zvukova? znaci ko za ringtone, neki custome mp3

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitanje, koliko ti traje baterija pri intezivnom radu?

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    SE X10i
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baterija! Drzi ok, ali ne bas dovoljno po meni. Svi oni koji ste se navikli na ne punjenje mobitela po tjedan dana mozete zaboravit na to sa X10. Punjenje je potrebno otrpilike svaka 2 dana normalnim koristenjem, no tko ce znat sta je danas normalno jer ako je normalno pogledat jedan film onda cete ubrzo morat opet punit, izdrzi oko 3 filma prije nego sta totalno crkne. No recimo da koristite WiFi 1-2h na dan, da slikate desetak slika te da pogledate tu i tamo koji youtube video, usput obavite par poziva i odigrate koju igricu kad vam je dosadno i usput poslusate par najdrazih pjesmi, mogo bi izdrzat do 2 puna dana.
    dakle, intenzivnim radom 1 dan, ovisi sta mislis pod intenzivnim radom?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[Sony Ericsson Xperia X10]-najava,info,testovi, iskustva

Evo danas je predstavljen u Zagrebu na press konferenciji, vec se nalazi kod mene i donosim vam prvi hands on . Uredjaj je impresivan, i osim standardnih podataka poput Snapdragon procesora od 1Ghz te 384 MB RAM-a, ono sto me je iznenadilo je kamera (8.1 mpx + LED bljeskalica) i Android 1.6 Cupcake potpuno lokaliziran na hrvatski jezik.

No da ne duljim, prve fokte (snimane 5 mpx mob-om)

Pitanja? tu sam na raspolaganju
    Ostale fotke (LINK)
    Zadnji uredio beetleman : 25-03-2010 u 17:04

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kvaliteta izrade?

u odnosu na Legend, nexus One, HD2 i Milestone

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako je raditi na njemu?
    Mislim na brzinu, touch, ove male tipkice...
    Imaš kakve primjedbe na njega?
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cvrst, gle Legend je van kategorije kad je aluminijski,ali plastika je cvrsta, slicno kao iPhone ili HD2 (milestone je klizni pa nebi ga stavljao u usporedbu), ekran je kapacitivni, i ima premaz za zastitu od ogrebotina, sto se osjeti.

Gle, tek sam stavio bateriju i upalio ga, okinuo fotku i ostao wow . Sad cemo vidjet sto nudi

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @GT-R: imam ga par sati,kao sto rekoh, trebam ga full upogonit i vidjet kako radi, za sad mrak, i ono sto je impresivno, lokalizacija OS-a.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    T-mobile Pulse + 8Gb
    Operater
    Tele2 & T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    @GT-R: imam ga par sati,kao sto rekoh, trebam ga full upogonit i vidjet kako radi, za sad mrak, i ono sto je impresivno, lokalizacija OS-a.
    jooj, ja bi sve dao da imam posao kao i ti...

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    negdje sam pročitao da će mu cijena biti 4500kn...
    Čini mi se OK za takav uređaj...

Nego, daj neku usporedbu SensUI protiv Timescape/Mediascape UI
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, cijena 4500kn.

Hm, tesko usporedba, Timescape/Mediascape je nesto posebno slozeno, i u tom segmentu gazi HTC Sense, posebice onaj Friends stream od HTC Sense sucelja, Timescape je fakat brz i gust je radit na njemu.

Mediascape ne koristim bas previse, no zamjerka je sto ne prikazuje divx filmove.

Ipak mob imam tek par sati, ispraznio ga i sada se puni, sutra ide u pogon pa cu vidjet.

27. 'Hvala' kaže:

Ico

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Sony Ericsson XPERIA - X2
    By BlueDevil in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 89
    Posljednji post: 12-03-2011, 14:03
  2. Odgovora: 436
    Posljednji post: 15-01-2011, 21:30
  3. Odgovora: 7