imam stari k608i koji je radio do pre neki dan ok....ali prilikom menjajne teme se ugasio i kada sam ga upalio stigne do trazenja kartice tu se ugasi i onda se pali sami i tako u krug....kada nema karticu u sebi prodje sve i stoji na insert card...
kupio sam kabel dku11.....pa bih vas zamolio kao ikako mozete da mi pomognete ono steb by step da ga fleshujem jer hocu da ga poklonim jednom decaku koji bi se jako obrodaovao....
Ako moze i linkovi odakle sve da poskidam jer sam totalni debil vezano za ovo flesovanje
hvala unaperd
Pozdrav i dobrodosao ovdje, no prije otvaranja novih tema trebao si procitati pravila foruma. Umjesto otvaranja novih tema prov koristi search, vjerojatno je da pogodna tema vec postoji (recimo u tvom slucaju ova bi mogla posluziti). Osim toga, kad vec otvaras novu temu, JAKO je bitno da je naslov po pravilima, inace je beskoristan. Teme sa naslovima koji nisu po pravilima se zatvaraju ili brisu.
Obzirom da eto tema vec postoji, zatvaram ovu. Jos zadnja napomena: buduci da si kao sto i sam kazes potpuni pocetnik, bolje NISTA ne diraj prije nego se upoznas sa procedurom i alatima, ili bolje daj nekom tko se kuzi u to da to obavi.
![]()
Bookmarks