na koliko vremena, ako samo na trenutak padne ispod 30, pa se vrati u normalu, moguce da ti neki program u pozadini proradi, mozda neki virus, ili tvoj antivirus, ili nesto slicno...
Evo zanima me zbog čega mi na gta 4 fps nekad padne ispod 25-30, ovo je konfa:
AMD Phenom II X4 965 3.4GHz
Vapor X Sapphire Radeon HD 5750 1GB GDDR5
Kingston RAM 4GB DDR3 1333MHz
Corsair 450W napajanje
ASRock M3N78D matična
Samsung 500GB HDD
Imam najnovije grafičke drivere, patch 1.0.4.0., sve grafičke postavke stavim na najviše moguće, tako da korištenje grafičke memorije bude oko 950MB i tako radi na nekih 40fps ali nekad padne i ispod 25. Kada sve postavke osim rezolucije stavim na najniže radi na 90-100 fps.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
na koliko vremena, ako samo na trenutak padne ispod 30, pa se vrati u normalu, moguce da ti neki program u pozadini proradi, mozda neki virus, ili tvoj antivirus, ili nesto slicno...
Nije do toga jer proc dok igram radi na 40-50%. Padne ispod 30 kad pada kiša npr. ili tako neki zahtjevni grafički efekti, a npr. kada sam u vodi poraste na 60 negdje. Sad sam još malo isprobavao i skužio sam da kad sve osim sjena stavim na full radi na konstantnih 50-60, jel moguće da je nešto softverski što se tiče shadera ili...?
E i da, nisam napomenuo, imam Windows 7 Ultimate x64
malo sam trazio na internetu, pise da je do igre, jer ima jos ljudi sa super jakim masinama koji dobivaju izuzetno niske fps-ove. pokusaj smanjiti malo draw distance, pa javi jel se sta poboljsalo.
Može lock, otkrio sam u čemu je problem, samo treba u ati catalystu staviti anti aliasing na multi-sample
Bookmarks