ako bi preko e-baya kupio nexus one kakvih bi problema mogao imati. mislim na carinu, vijeće za telekomunikaciju, da li bi mi radio na sve kartice... naravno da bi nabavio otključani nexus one...
Osobno nisam primjetio nikakav problem na Nexusu, realno koristio sam pinch to zoom tokom surfanja i gledanja fotki, a ovo nisam primjetio.
Finalni OS je na Nexusu.
ako bi preko e-baya kupio nexus one kakvih bi problema mogao imati. mislim na carinu, vijeće za telekomunikaciju, da li bi mi radio na sve kartice... naravno da bi nabavio otključani nexus one...
ja sam kupio nexus one ove godine u prvom mjesecu u americi... i kod nas radi bez problema.... inace sam na vipu, pa ne vidim razlog zasto ne bi radio i na ostalim mrezama.... ako bi ga htio naruciti, po mome misljenju imas dva problema.... da li je moguce dostaviti ga u hr i drugo je da bi najvjerojatnije morao platiti carinu..... a vijece za telekomunikaciju nema nista sa time.... ipak je to na kraju samo mobitel, ne....
Fake, ali predobro snimljena fora:
http://www.theonion.com/video/new-go...ads-dir,17470/
Use the Fork, because there is no Spoon.
Može jedno pitanje, gledam kupit Nexus One. Ima ih nekoliko u oglasnicima, cijene se kreću od 3-4000kn.
Kakvi su to mobiteli u oglasnicima, jel to ok ili nekakav uvoz bez garancije?
Da li ga ima di kupiti u RH sa garancijom ?
Hvala!
pa obično su svi sa garancijom
ali garancija vrijedi jedino u Americi
da ćeš kupiti N1 sa garancijom u Hrv, teško.
jer se taj mobitel ne prodaje u Hrvatskoj.
Jedino da ga uzmeš sa Američkom garancijom ili potražiš neki drugi mobitel sa garancijom u Hrv.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hvala. Mob je zakon, da li se zna kada će doći službeno u prodaju u nas ?
čisto sumnjam da će doć kod nas u prodaju
ako ništa drugo, onda iz razloga što se prodaje uređaj koji je po svemu potpuno jednak Nexusu (htc desire)
a osim Desire-a, možeš u Hrv sa garancijom nabaviti i X10, Milestone, Legend i druge...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks