Igrao sam se sa sva tri.
Sljedece misljenje: I phone gs v.s. Pulse/ Huaewi

iPhone gs
Iphone je toliko dugo vec prisutan da je iskreno dosadan.
Prednosti: memorija za pohranjivanje, vecina korisnika ga nikada ne napuni, nikada!
Applikaciju su na pocetku bile odlicna stvar, zanimljive i besplatne. I tunes nervira, Plavi zub je upitan, nekad funkcionira nekada neski k. zblokira/ cudno.
Izgled: sve znas!

Pulse/ Huaewi

Drukciji od 3gsa, bolji ekran, Android je jedna zanimljiva novina za otkrivanje s brdo besplatnih aplikacija. Po meni ima nekoliko boljih rijesenja od Iphonea. Svoj Pulse sam nadogradio na Android 2.1 update 1...i sve 5
fora, čak i je kamera je jedno 3 puta bolja. Memo od 2 gb, jos nisam napunio niti brijem da budem jos godinu dana.
Tako da iphone ubija memorijom, definitivno. Ali posto je vecinu vremena kod vecine korisnika neiskoristena razlika u cijeni naspram Pulsea je ogromna i preporucam Pulsea. Ukoliko je memorija najbitnija stavka : Iphone je daleko nenahebiv. Ekran je cak bolji na Pulseu, nekako je osjetljiviji, citkiji, grafike su na Androidu po meni puno ljepse rijesene i .....ugl. to je to.
Pulse/ Huaewi : cijena+ Iphone: cjena -
ekran+ ekran: +
aplikacije + aplikacije: +
memorija: li la: dostatna memorija: slova i rijeci su visak, nenadmasna
zabava( od 1 do 5): 5 5
gps: + prednost graficka rijesenja/ + malo ruznije sucelje
izgled( od 1 do 5): 4 4
Sve u svemu zakljucak je sto god uzeo ukoliko pristupas iz ideje kupujes sa smislom jer znas sto ti treba, ne mozes pogrijesiti.