Ja sa isto slažem da ti je možda najbolje ostati na iPhoneu zasada. Da ne znam ništa o Pulseu, ja bih isto išao na Samsunga, e ali pošto ga imam i pošto znam više o njemu sigurno ga nebih mijenjao za Galaxya zato što je za Pulse najavljen update i na Android 2.0 i 2.1, dok se čini da je Galaxy zauvijek zaglibio na 1.5 zbog slabe podrške Samsunga i malenog RAMa. Ekran Pulsea se inače proizvodi u istoj tvornici kao i ekrani za iPhone, na reviewima o pulseu se može pročitati da je u zatvorenom prostoru prikaz slike čak i bolji nego na iPhoneu, jedino je na suncu lošiji, no opet, AMOLED je na suncu doslovce neupotrebljiv.
Kod pulsea je možda jedini problem to što ćeš morati koristiti adapter za 3,5 jack, a meni osobno to malo smješno izgleda. Kamera na pulseu je dosta osrednja, a za Galaxyja vjerujem da daje puno puno kvalitetnije fotografije. I još jedan nedostatak Pulsea je to što sa tvorničkim ROMom imaš svega 80MB za instaliranje programa i igrica (dok na Galaxyu imaš 8GB) što je puno premalo, tako da bi na Pulsea morao staviti custom rom da možeš instalirati aplikacije na memorijsku.
Jesi razmišljao o kupnji HTC Hero-a?

Odgovori uz citat
Bookmarks