ovisno što želiš od mobitela
ako voliš pisati poruke, i treba ti mobitel sa W-lan.om i GPS-om i odličnom baterijom:
bez razmišljanja, E71 (naravno,ako želiš mob bez TS-a)
ovisno što želiš od mobitela
ako voliš pisati poruke, i treba ti mobitel sa W-lan.om i GPS-om i odličnom baterijom:
bez razmišljanja, E71 (naravno,ako želiš mob bez TS-a)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
do sad sam koristio SE G705 (mob ima wlan, gps, ali nije symbian), mogu rec da sam bio zadovoljan, al od jucer je pao u drugi plan.
Jucer sam ponovo nakon 4 godine dobio symbian mob, E71, telefon kojeg su zasad svi hvalili.
Uz pomoc Ice, xlr-a, Druga Mile (ah, ta stara bagra, nice to see you again) prije 5 min sam slozio garmin navigaciju, ssh (prijeko potrebno i vrlo korisna aplikacijica), fring, izbacio zvuk kamere, i jos razno razne djidje midje sto kult boga symbiana nudi.
baterija svo ovo vrijeme je pala za 2 crtice, s obzirom na to sto sam sve radio u ova 2 dana, mizerija.
velicina mobitela je sasvim ok, nije cigletina, tanak, metalno kuciste, dobije se neka gay futrola koju odmah treba eliminirat, ali sve u svemu prezadovoljan, bar zasad. neke sitnce su prilikom instaliranja posle po krivu (ipak je ovo potpisivanje i krekiranje aplikacija novije doba od onog u kojem sam ja radio svoju 6260), ali ponovo su stvari sjele na svoje mjestu, nije dugo trebalo iako sam i sam mislio da ce bit puno vecih problema. kad se jednom prokuzi, nema problema i da nesto podje po zlu.
I za kraj, evo nesto sto je ziva istina:
Uzmi E71 ak omozes, neces pogrijesiti.
Bookmarks