HS-45 ti je oznaka za taj adapter. Inače je dolazio u pakiranju s Nokijama 5800 i N96.
ne znam na sta mislis, jel moze link na to? Napisao sam na njuskalo i na google dodatak za nokia slusalice, ali nije nasao nista pametno
HS-45 ti je oznaka za taj adapter. Inače je dolazio u pakiranju s Nokijama 5800 i N96.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni radi savršeno Swype 2.01(4435), imam instaliran engleski po defaultu, hrvatski i talijanski i sve radi.
Fix možeš naći na xxx.n8fanclub.com ili na xeon.formobiles.info s tim da ja imam instaliran Xeonov firmware i telefon radi super (napomena: xeon site ti je na talijanskom i engleskom)
Imam šum na snimkama od videa, šum je i prisutan na nekim aplikacijama za diktafone a na nekima ne. ima par plikacija za snimanje videa al se plačaju pa mi se neda trošiti nove da isprobavim dal bude sve ok ili ne. Dal je imal ko slični problem i koje bi bilo najbolje rješenje tj dal je softversko i morem ga ovak nekak riješiti ili hardversko pa da nosim mob u servis.
Druga stvar koja me zanima dal je ko našel dal bude novi ubuntu za mobitele radil i na n8
LP![]()
Možda bi najbolje bilo vratiti ga na tvorničke postavke ili izbrisati sve te silne snimalice/diktafone.
N8 ima default snimalicu koja radi puno bolje od čak zadnjeg krika tehnike Androida tako da je stavljanje dodatnih programa, bar što se slike i zvuka tiče IMO potpuno bespotrebno!
U Mobisu!
Nedavno mi je pao mob i gore lijevo od 3.5 mm jacka je pukla i otpala plastika, tako da sad fali otprilike pola prstena oko jacka i sva plastika lijevo od toga, nastala je rupa dubine 1-2 mm. Osim sto ruzno izgleda, nemam zasad nikakvih problema s mobom, jack i sve ostalo normalno radi, jedino me brine dal mozda moze ulaziti prasina negdje. Cini mi se da je nema nikakve vece pukotine na toj plasici ispod, samo kao da je blizu jacka neki tanki otvor. Sto mislite, dal da ostavim kako jest ili da nosim na popravak? Ako nosim na popravak, jel znate kolko bi moglo kostat i kolko dugo bi bio bez moba otprilike?
Meni se N8 više neće upaliti.. baterija nije prazna. Čak sam ga i stavio na punjač, pa je pisalo da se puni, ali se nije htio upaliti. To je bilo prije mjesec dana otprilike. Par minuta nakon toga, kad je punjač uštekan, ni ne piše da se puni. Naravno, upaliti se ne može nikako. Evo sada vidim da i sestru zeza njen N8, jedan od homescreen zaslona nema sliku više, nego neki mutni prelijevi od boja koji kao valovi idu po zaslonu. Kaže ona da i njen polako krepava. Što se to događa? Konkretno, za moj slučaj sam našao da se radi o serijskoj grešci na N8-ici:
http://discussions.nokia.com/t5/Nser...ng/td-p/778960
http://symbianbriefs.blogspot.com/20...urn-it-on.html
http://forum.lowyat.net/topic/1606879/all
Znate li vi više o tome? Inače moja N8 je kupljena u Švedskoj u 11. mjesecu 2010.
eo za one koje neznaju...film i titl stave se u isti folder i ima se film s titlovima(stara stvar,ja tek sada skuzio.).Nokia N8 zakon.
Nego,imam samo eng jezik,a trebao bi hrv,pa kak da to stavim?Da idem preko NSS,pa mjenjam product code(neznam koji je za balkan)...ajd vi dalje.thx
jebes krizu,zivot nema reprizu!
Ne možeš promijeniti product code na N8 putem NSS-a, osim ako nisu nešto promijenili u zadnje vrijeme.
Da bi dobio hrvatski jezik na mobu, trebaš nekako skinuti HR firmware, pa to flashnuti sa Phoenixom.
Za skinuti firmware je sad malo teže, jer je Nokia "zatvorila" servere sa firmwareima, pa ako ne nađeš nigdje mogu ja negdje staviti, jedino što nemam zadnju verziju nego 111.30.609, product code balkans_gr 0599850 (zadnja mislim da je 111.40.1511).
Skineš Navifirm 1.7 i moraš dopustiti instalaciju dotNetFX40.exe na PC. Tada su ti dostupni opet svi Nokijini firmwarei.
Znači, deinstaliraj, ako si do sada imao bilo koji stariji Navifirm jer neće raditi.
A ubacivanje hrvatskog je posao od nekoliko minuta.
U Mobisu!
skuzio sam za NSS.probam ovih dana...thx
jebes krizu,zivot nema reprizu!
da malo osvježimo temu..
imam problem sa N8..čini se da su mi pootpadali pinovi u utoru za sim karticu..jel ima netko iskustva sa tim problemom?..dali se može popraviti?..gdje?..po kojoj cijeni?
Jel mogu gurnuti microSD od 64 GB unutra, odnosno dal ce je mob prepoznat? Na GSMareni pise da ide samo do 32, al pitam za svaki slucaj
64GB kartica je SDXC i to je problem.
Nekima je navodno radilo dok su preformatirali karticu ali nisu mogli zapisivati ništa na nju na mobitelu, moglo se samo čitati.
Dok, većoj većini nije nikad ni radilo.
Znaci bolje da se drzim 32, hvala
evo da se malo oživi tema.
od jučer, opet, ponosni vlasnik legende.
imam pitanje.
ima li koja dobra stranica sa koje mogu skidat aplikacije?
jer kad kliknem na instaliranu app Trgovina ona me link_a na opera app store.
znam da je nokia svoj ovi store ukinula. pa mi treba neki drugi pouzdan.
hvala unaprijed.
![]()
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Bookmarks