Izvorno postao
macgyver
A gle, ja bi isto najradije da imam mob sa 10 GHz procesorom i 4 GB RAM-a i 20 MP, ali od mobitela koji su trenutno na trzistu, N8 mi je najblizi onome sto hocu. I slazem se da je Nokia u zadnjih par godina izbacila dosta losih mobitela i ne znam da li se zasluzuje izvuci s ovim ili ne, ali meni se N8 cini sasvim ok i ne mislim ga ne kupiti samo zato jer je Nokia imala dosta promasaja u zadnje vrijeme... Mozda bih mislio tako da sam kupio srotne N96 i N97, mozda im onda vise nebi davao sansu, ali nisam i kupit cu N8 bez predrasuda.
Slazem se da 12 MP kasni godinu dana, ali Nokia nije samo stavila 12 MP senzor i rekla "sad i mi imamo 12 MP mob", nego je jos ubacila najveci senzor do sad na mobitelima i potrudila se da tih 12MP budu dobri i u praksi, a ne samo na papiru. Isto je sa 720p snimanjem, stavili su zoom koji, iako je digitalni, na 3x povecanju djeluje kao opticki i dodaje vise detalja, jer pocinje koristiti cijeli 12 MP senzor, a ne samo dio koji se koristio kod 720p snimanja (ako ne kuzite sto hocu reci, na GSM areni u reviewu je dost dobro objasnjeno). Ako se ne varam, i u tome su prvi.
Za metalno kuciste ne bih bas rekao da ga ima svaki drugi mob, mozda ih ima nekoliko, ali ne puno.
Nisam rekao obicni 3G, nego 5-band, odnosno moze raditi na svim frekvencijama koje se koriste u svijetu za 3G... N8 je prvi mobitel koji to ima.
A za ovo da su korisnici odabrali najbolji fotografiju, pa to i je poanta, ne? Da ljudima bude najbolja? A i ti tvoji Talijani koji pljuju po N8 su takodjer korisnici
Bookmarks