gdje je link za instalaciju?
Ja jos uvjek imam PR1.1 (1.2 nisam stavljao) i kad odem na updates OTA, nudi mi samo 014.001 (to je PR1.2), ali kad dodje Anna, ponudit ce mi nju, bez obzira sto 1.2 nisam stavljao, jel tako? Inace, kupio sam je u Italiji
gdje je link za instalaciju?
Samo da si pročitao onaj link koji sam stavio gore
http://betalabs.nokia.com/apps/camera-update
Pardon.Imam N8 kao drugi telefon.(naravno zbog aparata)S obzirom da imam sve HTC-ove uređaje nisam siguran u neke stvari...pa pitanje.
Dali se WLAN može potpuno ugasit?...tj,Kada "odspojim" WLAN on kratko napiše odspojen pričeka i ponovo napiše spojen a ikonica zaplavi sa signalom,mada u pojedinostima kaže Neaktivan?! nekužim i kada puknem isključi traženje,on isto napravi...jel to normalo na Nokiji
Inače nešto im je promaklo u ovom updateu za kameru, tako ako se pitate gdje je tip 30fps, nema nego je i dalje 25. A ja zadnji sat već pokušavam dokučit do čega je jer su neke budale rekle da imaju 30fps.
Note !
Due to a configuration mistake, the current package is set to record videos at 25 FPS, not at 30 FPS. We are really sorry about this mistake and are working hard to address it. We will update the package very soon with the 30fps functionality enabled, please stay tuned for the update.
Jel vam radi ovi store?meni od sad ne a instalirao sam cnn aplication i javio mi je neki error i idem ponovno i nemogu uci u ovi store,samo vrti kao da ulazi
Nepomaze nista ni vracanje na staro
Zadnji uredio nkojic : 22-08-2011 u 23:14
Jel kome radi NaviFirm1.3
Meni stalno izbacuje error vezano za server! :/
Meni vise neradi ovi Store.Stalno ga vrti.Nije pomoglo ama bas nista. Ovo je vec neznam koji put i pomaze samo full flash. Cim ju sutra nanovo odnesem i opet dam novce za to ode drugom. Ovo je katastrofa. Nemogu uci u ovi store i instalirati tipa ono sto sam imao i opcenito bilo sto. Vidim da i drugi imaju taj problem. ali da sam nesto cackao jos bi i rekao. Mislim stvarno.kakav je to uzas od telefona.Nokia debelo se moras ugledati na htc. Fleshanje phoenixom nepomaze.
Nekako mi zvuči kao problem sa Qt komponentama. Možda da probaš instalirat neku aplikaciju tipa Sleeping Screen gdje će ti automatski instalirat Qt komponente i updateat.
Ili ovo probat, zvuči kao tvoj problem? http://shaitaaaaan.wordpress.com/tag/qt/
Malo mi je zbrka na ovom telefonu,nikako se nemogu snać kad jednu informaciju dobijam na 7 mjesta al ajde..kako god,kad se jednom spojim na WLAN non stop ga prcka i povezuje(al kao neaktivan al veza otkucava sekunde ali ne i promet).Kad se maknem iz dometa tek onda stupa na snagu gašenje WLANA.Onda kad ga negdje pikneš,opet počinje disko..
Bit će da sam glup kad ga neznam ugasit..ili možda NOKIA ima magic button negdi sakriven
Može kratki tutorial za retarde ako ima tko volje,pa da se testiram bar..
Probaj izbornik-postavke-povezivanje-WLAN-Opcije-Postavke-Prikaži raspol.WLAN nikad. Tada ga svaki put ručno moraš paliti.
Meni je na homescreenu WLAN čarobnjak, pritiskom na njega imaš opciju isključi traženje WLAN-a i tad se nikad ne spaja osim ručno ili kad pokrenem Operu i tad me pita da li da se spoji.
Popravljeno s full flashom nanovo. Ziats neznam sto se to dogadja. Ono mi nije pomoglo od gore.
Što se navifirma tiče, možete gore (gornji lijevi kut) promijeniti server s kojeg skida![]()
ima ko saznanja kad bi konačno anna tribala službeno stići u hrvatsku???
Ne da mi se prolaziti sve ove procedure , ako će stići za koji dan.
Jel itko koristi aplikaciju HDR Camera,jel zna dali je ispravljen bug out of memory na anni sa tim programom?
Ne zna se točno ali kad je Nokia objavila prvog dana Annu pisalo je da za druge stiže u roku od 3 tjedna.
A tu aplikaciju nisam koristio.
ok,hvala
inače,oće mi instalirane aplkacije raditi normalno nakon prelaska na annu ili će trebati nekakva reinstalacija????
Ja sam definitivno odustao od ovi store, nema sanse da udjem, medjutim aplikacije bez problema ubacujem sa laptopa bluetoothom. Idi na njihovu stranicu, otvori aplikaciju koju zelis i u browseru brisi unazad do "?" , obrisi i njega, te dodaj kosu crtu "/" i ukucaj download. Bice ti ponudjeno da skines app i onda bluetoothom prebacis na tel kao poruku, instalacija ide bez problema
pozdrav iz BL![]()
Lijepo izgleda. Jedino zašto su skroz makli foldere ne znam? Previše neuredno će bit imat sve u pod menu.
Edit: ovaj 701 model se čini ok, 1Ghz procesor, GPU 4x bolji nego na starim S^3 uređajima, jedino je ostalo 256MB Ram-a.
da, to što su maknuli foldere je bezveze, kao i na HTC..nadam se da će postojati mogučnost pravljenja foldera, da si organiziram menu kao do sada..
samo nek nastave sa izbacivanje novih updatea redovito..a ne kao do sada
Inače napisali su da je za stare uređaju update u četvrtom kvartalu 2011. i nadalje.
Bookmarks