Probao si?
Nisam jer se nemislip vracat na staro jer mi ANNA super radi ali probali su drugi pa cak i ivo777 koji je haknuo ANNU i potvrdili su da ide a ima cak i video dokaz.
Imas po netu hrpu tutoriala kako se flusha sa Phoenixom a sad ima nova verzija ANNE za skinut ovdje: http://www.megaupload.com/?d=JYDV21NV
What's new:
- Disable Active Diverts Note mod added
- Added Language and Phone Input languages: Deutsch,Hungarian,Rumanian,Russian,Ukrainian and Bulgarian
- Added No vibration mod by lock/unlock the phone with hardware button
Zadnji uredio domy_os : 06-08-2011 u 20:53 Razlog: spajanje postova
I tko je sve ima na telefonu od vas??
Zanimaju me i sljedece stvari vezanu uz ovu Annu od Ive
1. Moram li kontaktirati svog service providera u vezi internet postavaka wapa i internet spajanja te usluga MMS
2. Jeli bolje napraviti cisti reset svega iz telefona prije updejtiranja
3. Ide li se u samom pheanixu na update softwer ili refurbish
4. Trebam li nesto mjenjati u samom fileu ovom zadnjem koji je stavio Papagen, jer sam vidjeo da neki nesto cackaju oko fileova u njemu.
Zadnji uredio xlr : 09-08-2011 u 20:32 Razlog: spajanje postova
Dok se vi tu odlučite hoćete ili nećete instalirati to doć će službeno izdanje, ionako još maksimalno 3 tjedna do toga.
1. Ne, meni su ostale postavke spajanja i sve mi radi. (mislim da je to mob povukao sa sim kartice)
2. Ja to nisam radio
3. Ja sam isao na Update Software
4. Ne treba, jedino ako znas kako dodati jos koji jezik u sam formware.
Nakon nekoliko dana koristenja zakljucak je sljedeci:
1. mob brze i stabilnije radi
2. u njega se moze sve instalirati bez obzira jel potpisano ili ne
3. videoplayer prikazuje titlove iz SRT fajla samo sto nema naših slova. To je mozda zato sto nema naseg jezika unutra ali to cemo vidjeti kad izadje sluzbena verzija pa da imamo i nas jezik unutra.
4. kamera radi bolje sa orginalnom aplikacijom
5. ima do 6 pocetnih ekrana
6. web browser je bolji i jednostavniji
7. tipkovnica je prakticnija samo sto jos nema naseg jezika za unos.
8. Nisam siguran ali mi se cini da i baterija malo duze izdrzi
Idem je probat stavit. Drzite fige
Stavljeno i sve aplikacije jos i ostale...weeee
1. Browser leti doslovno naspram starog
2. Preko Pheanixa ici pod update sowtver i skiniti ovaj zadnji fal od posta gore. Sve ostaje na telefonu sto ste imali:kontakti, slike i video sadrzaj, te instalirani programi, korisnicki racuni i karte.
3. Preglednik slika je osjetno brzi kao i kontakti
4. Mora se iskljuciti u mailu primitak svih mailova u danu kao i sinkronizacija sa serverov, inace cete biti kao i ja zbunjen sto stalno nesto zvoni. Iako mi je to bilo prije sve iskljuceno.
5.Kod vremena prebaciti na 24h satno te ukljuciti automatsku sinkronizaciju vremena.
Zadnji uredio Zrmi : 10-08-2011 u 18:34
Ajde neka bas mi je drago da si uspio.
Nije mi jasno kako iskljuciti mail kada ga postavim kao widget na ekran.Stalno mi dolaze mailovi i komentari s facebooka a sve zivo sam iskljucio i namjestio da napravim sinkronizacija kad ja hocu.Kako to rijesit?
I kod ukljucenja telefona kad dolazi pocetni ekran napise mi phone setup: feature not suported.
Papagen jel tako i kod tebe?
Zadnji uredio Zrmi : 10-08-2011 u 20:00
Evo probio sam led i sa vracanjem na staro.Skinuo spomenuti skandinavski, upucao njega i sve isao na update sowtver. Tada skinuo i sluzbeni od T mobile-a i sve radi kao sto je i bilo.Sve ostane u telefonu cak i povijest od Opere. Jedino sto se mora napraviti jest rijesiti widgete na home screenu, napraviti i h kako su vam i bili. Programi i sve ostalo ostane isto, pa ako netko zeli neka isproba.
Osobno pomaka se vidi ali cekat cu sluzbenu verziju. Zasto? Mailovi mi s Annom stizu kao i sinkronizacija s Facebukom bez obzira sto je sve iskljuceno, i javlja se ta greska na pocetku ukljucivanja. Nekome to mozda nece smetat ali meni je smetalo. Ako se to rijesi stavit cu Annu. E da i teme budu poduplane na Anni i to one midnight themes pa kad ih rucno maknete onda vam ostane samo jedan duplikat tema ali jedno 2-3 vam fale. ( neke boje). To je ono sto sam nabrzinu primjetio koliko sam se drzuzio s njom. Znaci mozete se vratit bez ikakvih problema.
Meni nista ne pokazuje kad ga palim a mailove ne koristim na mobu pa to nebi znao. Onaj socials sto je od OVI-a sam maknuo jer mi je nakon pokretanja stalno drzao upaljen wlan i nije se dao iskljuciti pa sam ga deinstalirao i stavio sam facebook aplikaciju koju mi je ponudio sam facebook kad sam dosao na m.facebook.com i sa tim radi OK. jesi pokusao vidjeti tamo gdje se bira pozdravna animacija ili poruka da nije tamo nesto ostalo, mozda je ostala podesena ona t-mobile animacija a u ANNi je nema pa je nemoze pokrenuti. Teme mi nisu duple mada ja samo koristim Dark Steel temu.
Mislim da nije do pozdravne poruke jer i ako je to nemogu promjenit. Mislim sad sam se vratio na sluzbeni opet pa neznam. Meni je opet Ta aplikacija radila normalnoa li mailove koristim i zivcira me konstantno oglasavanje nove poruke.Ako mi se bude dalo mozda se opet poigram tokom tjedna
Papagen koju si erziju Anne ti tocno stavio? Jer ja sam ovu zadnju od vise sto si dao link.
Zadnji uredio Zrmi : 10-08-2011 u 23:24
I sad imam problem.Neznam iz kojeg razloga cim upalim kameru mi se spaja na th hr internet i plus toga imam onu oznaku za satelit. Kako to rijesit?
Uključena ti je spremanje geolokacije fotografije. Nađi neki sličan naziv (spremanje lokacije ili sl.) i isključi to.
Nazalost morao sam napraviti factoray reset jer mi se sve poremetilo, a ovo sto ti kazes nemam niti je ikad bilo. Noi bolje da sam to napravio jer se sve bilo vec nekako usporilo. Nebih stavljao vise nista do sluzbene verzije. Probao sam opet stavit Annu i prima mi konstantno te mailove.Uzas nije to jos to nikako.Plus error na pocetku i meni je dovoljno da je zaobidjem.
A ljudiiii što ste toliko nestrpljivi!??? Pa ne donosi ni jedan update nikad ništa toliko spektakularno da se mora ići glavom kroz zid. Polako. I sa starijim verzijama softvera tel. obavlja funkcije za koje je namjenjen, samo možda malo sporije, sa manje opcija (većinom bespotrebnih opcija) i malo manje ušminkan, mada se često desi da je stariji softver bolji od novog bar u nekim stvarima. Tako sam siguran da će meni biti PR2.0 Ana mnogo lošija vizuelno nego PR1.2![]()
Dakle potvrdio sam da se moze vratiti na staro stavljanjem Anne ali nazalost to ce povuci tvornicki reset i format telefona. Iz neznam kojeg razloga sam primjetio da sve ostaje od programa u telefonu ali internet tocka vise neradi.Wirless radi ali kad se hocu spojiti na th hr internet javlja gresku. Iesto sto sam vec i od prije pisao. I bez tvornickog reseta ali sa brisanjem svega tek proradi. Danas sam isprobavao sve skinute anne sto postoje i nisam nasao ni jednu na kojoj mi konstantno ne dolaze mailovi. Osim ako obrisem mail totalno ali cemu svrha maila. Uglavno morao sam ga opet formatirat.Nadam se da ce se ta greska obrisati u sluzbenom firmwareu.
Uskoro mi dolazi Sensation, mislim sljedeci tjedan. E sad neznam sto raditi s N8. Potpuno je nova i bez ohrebotine sa svim folijama. No kad pogledam nece mi trebati, a HTC je bolji telefon. Prodati ili je pitanje? novaca mi treba, a opet ce mi malo biti zao. Koliko bi uopce dobio za nju?
Zadnji uredio Zrmi : 14-08-2011 u 11:04
Anne još nema a Belle procurila, već dosta ljudi stavilo na N8 i izgleda da radi ok.
A gdje si to vidjeo?
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=52553.0
inace, pojavila se sluzbena Anna na Navirifrmu, za sad samo za Indiju.
Ne radi dosta aplikacija na Belle (tipa Opera i skype) pa će preskočiti. Čekam službenu Annu i dalje.
Koji Navifirm imas tj kako vidis da je dosla Anna jer meni nista ne pokazuje dalje od 14.2 firmwarea. Gdje ides tocno??
Hvala ali ja imam 1.3 i tamo nema.probat cu kasnije na 1.2.zurim sad
Bookmarks