koji preglednik koristis..meni se par puta to dogodilo sa nokijinim preglednikom..al koristim operu i ne uzbudjujem se s tim
Pa ja cu popizdit s ovim telefonom. Nista nisam radio i sad opet nemogu na internet i pise mi nevaljalo ime posluzitelja. I ako budem opet morao napraviti tvornicki reset grunit cu ga o zemlju!
O cemu se sad radi i u cemu je problem. Radilo je sve normalno!!
Tvorn icki hard reste je rijesio problem. Ovo mi se dogodilo sad vec drugi put! Zasto???????Sve sam izgubio od igara do programa i sad moram sve nanovo. Ja nemogu jebeno vjerovat. Zasto se to dogadja i da ga reklamiram i sta da radim neznam ali jos jednom i ide u prodaju jer je ovo za popizdit. Uzet cu htc desire jer se nemam namjeru zajebavat svako malo sa tvornickim resetom bez razloga. Nista nisam radio.Spajao se na net i odjednom nista.Uzas.
Zadnji uredio HCSC : 04-05-2011 u 19:19 Razlog: spojeno
koji preglednik koristis..meni se par puta to dogodilo sa nokijinim preglednikom..al koristim operu i ne uzbudjujem se s tim
Pozdrav svima, ja sam ovdje novi,
Dugo pratim ovaj forum i mnogo ste mi pomogli, naročito gogyCDTI koji me je preko pp i msn-a navodio kako da u tel. ubacim jezički paket sa HR jezikom, a koji sam izgubio prilikom instaliranja nove verzije softwera (PR 1.2), ispostavilo se to da sam HR jezik izgubio zato što sam updatovao softwer preko kompjutera, a da sam to radio direktno preko telefona to se ne bi desilo.
A Zrmi popizdit ćeš i sa HTC-om jer ćeš ga stalno morati puniti![]()
ZRMI ZRMI opet ti.(hmmmm)Ide ti jezik prije pameti.Polako smiri se.I meni se to jednom desilo i samo sam ga ugasio i upalio i normalno je sve radilo,ništa nisam izgubio od aplikacija.
A to za prodaju,sigurno je iz revolta.Pa prodaješ ga već koji put.
Probao sam prvo restartat mobitel i nije pomoglo. Zatim sam napravio reset obicni da se vrate tvornicke postavke i opet nista. Kad sam napravio totalni reset proradilo je. Napominjem da sam surfao normalno na t mobile mrezi do tada i odjednom bio se telefon punit i ocu na net i kaze mi to sranje i vidim nista nemoze na net. Izludio me na poslu. Hvala bogu imam sve instalacije spremljene pa samo sibam ali ako se to jos jednom ponovi neznam. Sad sam stavio original tvornicki softver od t mobile-a pa mozda je i do toga. Kazem nisam pametan vise...
TMobile je prijavio da su imali problema s netom jucer skoro cijeli dan, nekima je i skroz pao:
http://bit.ly/iIr1Ke
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dakle softver od T coma nema mogucnost potpunog iskljucivanja zvuka prilikom fotografiranja pa da znate. Imao sam i nebrendirani softver i on ima...
Zar se nemože staviti nebrentidar softwer na mob preko updeta i unošenjem balkanskog koda? ( što je bio slucaj prije a i danas je s starijim modelima Nokie )
Product-Code se kod Symbian 3 modela više ne može promjeniti. Ali nije ni potrebno, sa Phoenixom instaliraš npr. software koji je nebrandiran ili staviš hrvatski jezik (balkanski kod) i tako imaš slobodnu verziju a da se Product-code ne mijenja. Ja sam dva puta radio update (PR 1.1 i PR 1.2) i hrvatski jezik je ostao, ništa se nije pobrkalo.
E možete li mi reći da li dobijanje ovog certifikata i instaliranje pot sign tools-a moram raditi na N8 ili može i preko računala? Htio bih to uraditi ovako kako je objašnjeno na N8fun club-u
korak1: http://www.n8fanclub.com/2010/10/how...errors-on.html i
korak 2: http://www.symbianzone.us/2010/08/ho...x-symbian.html
Zato što na n8fun club-u daju sve aplikacije i igrice free koje se inače plaćaju na Ovi store-u, ali ih većinu treba sign-ovati prije instaliranja, pa mi nije jasno jel to signovanje da radim na računalu ili na N8? Inače, nemam wi-fi pa sve skidam na računalo pa preko Ovi Store-a prebacujem i instaliram na N8.
Joj što mi svi na ovom forumu odgovarate uopšteno, mene interesuje gore pomenuti konkretan primjer kako to da odradim sa N8fun club-a!? Jedva sam i ovo uputu na N8fun club-u našao i to na engleskom pa je prevodim pomoću google translatora, jer sam totalno loš sa engleskim.
Bojim se da na ovaj način nećeš saznati niti napraviti mnogo, sorry. Imaš na forumu tutoriale (već si par puta dobio linkove) koji vrijede za SVE symbian nokije pa i za N8 stoga, ili nađi prijatelja koji ti bolje razumije engleski, ili pitaj na N8clubu da je prevedu na hrvatski.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Na dobrom si putu! NA PRVOM linku dobiješ certifikat preko kojeg ćeš (preko drugog linka) otključavati tj potpisivati sve aplikacije koje ćeš naći na n8fanclubu!!
POT SIGN TOOL radi samo na računalu.
Iako postoje aplikacije koje mogu raditi i na N8 (koje potpisuju unsign app) ne vidim ni svrhu ni smisao istih!!
Ovaj tjedan bi trebala stići nova verzija od ovi-store koja će imati novu funkciju update. Ako za neku aplikaciju koju imamo instaliranu na mobitelu ima update, bit će pokazano ma ovi- store. Uz to i još neki promjena u store.
kako bi rekao vidoviti Milan ''Čekamo Bliže''
http://www.youtube.com/watch?v=ukEvIimAG4g
http://www.youtube.com/watch?v=vu-tyLgIhTc
Možda bude nešto od toga do kraja 6. mjeseca.
Ni kod mene još ništa, inače su mi prijašnji updateovi dolazili među prvima. Ali ionako me nije puno briga za Ovi store, nadam se da će Anna prije ulaska HR u EU...
A pošto ovaj X7 treba izić početkom 6. mjeseca, valjda bi i Anna trebala do kraja 6. mjeseca izić, takva su nagađanja. Ko će im znat ali ovaj su put stvarno razduljili.
Ja crče više čekajuć na tu qwertz tipkovnicu u visokom formatu.
Ovome koji je ovu smotanu tipkovnicu izmislio treba udarit spomenik, koliko je glup.
ISTINA!!
najgore je dok sam za volanom.. Ubijam se dok natipkam sms..
JA od svega najviše trebam tipkovnicu!!
Bookmarks