Nakon stavljanja PR 1.2 u ažuriranju softvera imaš dodatak za ovi karte to instaliraj i trebao bi nestati tvoj problem.
Evo jesam i pomoglo je.Samo sto sve nanovo moram instalirat sada.Sto je bilo neznam.Imam novi softwer a sad cu ga tek testirati.
Kad udjem u Ovi karte i ocu se prijavit javi mi sistemsku pogresku?????Isto tako i kad idem gore na racuni i postavke prijave.Jel mi mozete to provjerit jel tako i kod vas?Ovaj softver mi je sve sjebo...nosit cu ga ipak
Zadnji uredio xlr : 06-04-2011 u 16:13 Razlog: koristi tipku EDIT umjesto uzastopnog postanja
Nakon stavljanja PR 1.2 u ažuriranju softvera imaš dodatak za ovi karte to instaliraj i trebao bi nestati tvoj problem.
Ma sve radi i karte i ja sam prijavljen ali kad idem tamo u tu prijavu onda mi kaze sistemska pogreska![]()
Dakle danas sam iskompletirao mobac nanovo sa svime. Stavio ja novi, refleshao sa NSU-om ili preko Ovi-a jedan jedini problem u T-mobile mrezi ostaje a to je onaj koji sam naveo.Prilikom odlaska na ovi karte automatski sam prijavljen na svoj account. Pise mi u gornjem desnom uglu Pozdrav. E sad ako kliknem ikonicu "Prijava" koja ima simbol zelene kvacice, kaze mi Sistemska pogreska? Isto mi kaze i kad kliknem opet gore desno i onda imam Nokia racun i Postavke prijave. Kad kliknem na te Postavke prijave opet mi javi poruku Sistemska pogreska. Molio bih Vas da probate sto Vama kaze prilikom ovog postupka. Znaci ja sam na T mobile mrezi ali nema veze. NIje mi jasno.Mozda je tako bilo i s proslim softwerom pa nisam obracao paznju ali evo bio bi zahvalan na info. Ostalo je sve tip top, nemam nikakvih updatea i sve radi perfektno. Da nemislite da mi karte nerade, sve radi ali samo kad klikcem na to kaze mi ta sistemska pogreska.
EDITroblem rijesen tako sto sam reinstalirao kompletanu ovi suite i ovi karte na mobu. Toga se nisam ni sjetio.LOL.sad je sve ok.
Zadnji uredio Zrmi : 08-04-2011 u 11:03
Dejox, oglasnik ti je ovdje http://oglasnik.mobil.hr/, a za brisanje postova se ne brini, offtopic ćemo uvijek brisati. Držite se teme.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
bravo zrmi drago mi je zbog tebe nadam se da ga više nećeš drk... i da će te dobro služiti ko što mene služi moj N-8
Radit cu s njim sto zelim pa cemo vidjeti dokle ce me sluzit...
dali se kako može isključiti zvuk na fotoaparatu, čačkal sam po svim postavka ali ništa ... ne pomaže ni kad u profilu stavim opciju bez zvukapa ako ima ko kakvo rješenje odma ga vodim na pivu
![]()
Mislis zvuk u trenutku slikanja?
Ako je to, otvori fotic -> Options (dolje lijevo) -> Settings -> Capture tone (stavi na off)
Kad smo vec kod fotica, jel se moze nekako iskljuciti ono crveno svjetlo kod slikanja i snimanja videa? Ali jos bitnije mi je kod slikanja, znaci da mogu slikati neprimjetno, bez tog svjetla i bez blica?
Fascinantno kako kad preko Phoenixa kad flesham mob da nemam onu glupu Tmobile animaciju kod paljenja i gasenja te onaj wnw ikonu na internetu, nakon nekon vremena mi u azuriranju softwera ponudi novi softwer. No ako tada preko Ovi-a ili preko NSu-a reprogramiram izgubim tu obavijest ali imam Tmobile animaciju i onaj njihov wnw.Bas tupavo...
pa to sam i ja nedavno pisao da mi se događa..al to je zato jer preko phoenixa kada stavljaš novi software stavljaš nebrandirani, country variant RH, pa onda nema ni animacije..
oj ano oj anice
http://conversations.nokia.com/2011/...2/?sf1306468=1
Ne žuri se Anni, "available in coming months"![]()
U kojem folderu bude instalirani fajlovi tipa igrica kad se stavi na c disk.Ja to nenadjem nikako?
Imate u navifirmu update 14.2 Country Variant Croatia
tak da možete skinit iritirajuće animacije!!
Ja mislim da preskačem ovaj update.. čekam nešto zanimljivije
N8 dobila mlađeg brata zvanog T7![]()
Nevidim ja to u kojem navifirmu to ima. Ima original od Tmobila samo
edit:ima ga kad se ide na production external gore lijevo u navifirmu![]()
Zadnji uredio Zrmi : 13-04-2011 u 12:13
Ja bas razmisljam dal da u subotu potegnem do Trsta i da je kupim... jer po svemu sudeci, nece je dobiti tele2 nego vip, a dugo mi je cekati jos tri mjeseca do kraja ugovora da mogu promjeniti operatera...
Jedino me malo brine neimanje hrvatskog T9, al kazu ljudi da se to lako rjesi promjenom product codea, pa ce valjda i to biti ok... A prednosti su niza cijena i to sto su za EU navodno kvalitetniji mobiteli nego za nas...
Ovisi koji ti je software u mobitelu za isključivanje tog zvuka, neki imaju opciju za isključit, drugi ne. To sve u svrhu privatnosti i zakona zemlje iz koje je mob valjda.
Upali kameru,stisni opcije dolje lijevo,stisni postavke, zatim pritisni zvuk snimanja. Tu imas fotoaparat 1,2,3i 4 i zadnja stavka ti je ISKLJUCENO! Oznaci to i problem rijesen. Ako nemas to ovako kako sam ti opisao prefleshaj mob na najnoviji softver i mora biti!
Pozdrav ekipi! Vidim da nekih velikih novosti nema, osim mizernog Firmware update, kojeg ću definitivno preskočiti. Inace, okupiran sam Skype-om za N8 koji nikako da proradi??? Počevši od verzije 1.5.0.12 do zadnjeg 1.5.0.16, ne mogu da uspostavim call ni sa kim! Jedino što radi je CHAT. Prilikom uspostave poziva uopće, te Echo test tona uvije izbaci Fail to connect. Podeseno sve, u opcijama Povezivanja>tuzemni pozivi također podešeni ali jednostavno NEĆE! Da napomenem da obe gore naveden verzije Skypa rade na 5800 bez problema, pa mi ne ostaje ništa drugo nego da nosim oba.
Ako neko zna nešto više, molio bi za pomoć.
Hvala Pozz
Bookmarks