U Americi se već prodavaju C7 sa novim PR 2.0
Preko navifirm se može skinuti PR 2.0 sa engleskim jezikom.
Ja se nadam da će stići negdje u 4. mjesecu.
http://www.bug.hr/vijesti/osvjezeno-...nu/107348.aspx
čini se da PR 2.0 neće prije ljeta
U Americi se već prodavaju C7 sa novim PR 2.0
Preko navifirm se može skinuti PR 2.0 sa engleskim jezikom.
Ja se nadam da će stići negdje u 4. mjesecu.
Mislim da se ne prodaje još a i to što se može skinuti nije završna verzija i ima neki bug kod zvanja.
To je jedino što mi je bilo drago da stavljaju a sada čitam da je podržana samo u Nokijinim aplikacijama, ostalo opet preko cijelog zaslona, koje sranje.
bilo bi lijepo kada bi napravili mogučnost snimanja HDR fotki..to bi blo super uz kameru na N8
a šta ako reinstaliram software na reflashan mobitel vrati mi se stari, "brandirani" software?!?!?!?
sto je iscenrepcleaner?to mi se pojavilo u aplikacijama nakon ovih updejta za pretrazivac. Nemogu to pokrenit. Bas bezveze. I kad hocu maknit kaze mi da ce taj neki pretrazivac maknit.imate to?Kaze mi da ce internet search i prateci sadrzaj biti uklonjeni i naravno to nemogu obrisat.Mogu samo premjestat u odredjene mape, a nemam to u instaliranim aplikacijama da mogu maknit.Kad idem u premjestanje ikona onda mi da da obrisem ali nece.
Zadnji uredio Zrmi : 20-03-2011 u 10:14
Meni je bilo nesto u Ovi storu i updejto sam to i ovi maps.Zivcira me ta ikona
Koliko će još puta updejtati taj search widget, jel to tko koristi?
Uglvanom dobre vijesti što se tiče Opere za Symbian, Opera Mini 6 i Opera Mobile 11 biti će predstavljene sljedeći tjedan!
Moze li se taj widget maknuti tj deinstalirat?Ja ni neznam kako to pokrenuti uopce?Gdje je taj search?
Zaboravite PR 2.0, prvo uskoro stiže PR 1.2 koji praktički donosi samo ispravak nekog bug-a sa mailom. Po ovom tekstu dolje čini se PR 2.0 tek na ljeto.
http://discussions.nokia.co.uk/t5/So...-1/td-p/967947
Kako da maknem teme koje sam instalirao? Nema ih u instaliranim datotekama a imam ih hrpu koje sam skinuo i stavio.
^trebale bi bit tamo, možda su pod nekim drugim imenom
Izašla Opera Mobile 11 (i Mini 6), baš sam instalirao, ima sada i pinch to zoom ali ne radi skroz glatko.
Nemogu se na klasican nacin maknit teme.Mogu na jedan drugi ali je dosta komplicirano.Formatirao sam telefon i to je najbolji nacin. Opet mi je dao azuriranje internet search opcije i stavio onu glupost,ali nema veze. Bas htio napisati kako mi se Opera 10.1 rusi u zadnje vrijem i to dosta cesto. Probat cu sad s ovom novom.
ja sam si stavio operu 11 i bas se igram sad..dobra je
Je i sviđa mi se što u ovoj verziji novi tabovi se otvore u pozadini a ne prebaci odmah na njih kao u prijašnjoj verziji.
Evo i upravo instaliram PR 1.2, pojavio mi se update.
Odakle skinuti web tv aplikacije tipa E, entertaiment, cnn i ostalo???
Ja nemam jos nikakvih nadopuna odakle tebi?
Sa Ovi store-a?Odakle skinuti web tv aplikacije tipa E, entertaiment, cnn i ostalo???
Provjerio preko *#0000# i ponudilo.Ja nemam jos nikakvih nadopuna odakle tebi?
Nasao sam ali ne preko Ovia jel ih nema, barem ne bitnih.
U cemu je razlika sa ovim updejtom?
Ima li ikakve sanse obrisati ringtonove koje sam dobio s temama? Teme su se makle kad sam isao formatirati telefon ali u postavkama za profile za odabir glazbe i dalje mi stoje ringtonovi od odabranih tema tako da tu sad imam dosta njih.NIje da mi smeta, ali me zanima jel se mogu ikako maknuti osim flesanja ovlastenog servisa.Jer ni sa svojim reflesanjem nisam uspio.
Zadnji uredio Zrmi : 22-03-2011 u 22:27
živcira me neki glupi šum kada na radiju u autu slušam mp3 sa moba, preko fm transmitera, kao da nije na pravoj frekvenciji..a je!!!..zrmi! ti si iz osijeka na koju frekvenciju si namjestio fm transmiter na mobitelu???
To je normalno jer je ugrađeni transmitter preslab. Pokušaj ga staviti što bliže anteni ili radiju. U Osijeku i bližoj okolici je 90 MHz prazno područje.
ma ja sam si namjestio na 92.2 al probat ću na 90 MHz..mobitel mi je na nosaču par cm od radija..antena mi je na krovu al skroz na kraju krova a mobitel na zadnjem staklu mi nema baš nekog smisla![]()
Nekoristim ti ja to.Nitko nezna odgovor na moje pitanje?
Kad instaliram Operu 11, jel moram prvo deinstalirat staru verziju? Odnosno, hoce li mi nakon instalacije Opera 10 biti upgradeana na 11, ici ce biti instalirane i 10 i 11?
Pa imat ces 11-icu ali bolje da prvo maknes desetku.
Imate li vi problema sa National Geographic animacijom u web tv-u? Meni neradi.Kad pokrenem video samo crni ekran. I drugi na forumu imaju taj problem.Jel imate vi tu animaciju i jel vam radi?
Bookmarks