Evo da kazem da su i meni problem (koji sam opisao u mom zadnjem postu sa kamerom) (xenon flash nije radio) rijesili.
Zamjenili su xenon flash modul koji je jednostavno krepao ( nakon 10 minuta videa i 20 slika -.-)
Tako da ako neko slucajno uoci da mu xenon ne radi a reset telefona ne pomaze -> pravac servis.
Nemam ni ja. Mislim da sam ih skinuo preko Ovi suitea kad sam radio update
aplikacije. Taj Ovi suite je inače dosta loš program.
Ne znam za vas, ali ja sam dosta aktivan na službenom forumu (kad je ovaj
naš slabo prometan). Dva threada danas:
http://discussions.europe.nokia.com/...es/td-p/900073
http://discussions.europe.nokia.com/...es/td-p/900043
Nokia N8 / RM-596 / PR1.0 / 011.012.284.02
@blabla .. ahaaaa..sad mi je malo lakse
@minus .. pa koliko god da je program los moramo ga koristiti..al i software update na mobitelu isto zahebava..ni preko njega se danas ne mogu instalirati updatei..bar ja ne mogu..a s druge stdane sve sam to vec imao instalirano..nesto preko ovija nesto preko app updatea
evo probao sam sada opet updateirati aplikacije preko ovi suitea i sve je prošlo i aplikacije telefona i video isječci i nokia theme..bez problema..jel moguće da je nešto sa nokijinim serverima bilo u banani..jer sada nisam napravio ništa što već jučer nisam..upalio suite spojio mob i kliknuo update
kako napravim da mi se mp3ce prebacuju na karticu a ne u memoriju telefona
Zna li neko kako da najlakse izbrisem teme s mobitela?
Probao sam cackat po direktoriju TEME al ne mogu pobrisat niti jednu..
Hehe,nakon ''ukljucivanja turba u mozgu'' nasao sam i taj upravitelj aplikacija pa sam maknuo te neke custom made teme.
jel itko uspio postaviti t-portalov widget na home screen???
Evo uskoro (vjerovatno na proljeće) očekuje se update PR 2.0 sa dosta novosti i poboljšanja, među ostalim i novi web-browser sa novom tipkovnicom itd.
http://www.youtube.com/watch?v=Te2K2...eature=related
Ja sam uvjeren da će PR 1.1 doći za najkasnije 3 tjedna, bolje da je usavrše nego da instaliramo neki krš sa još više problema. Ja na C7 i nemam nekakvi problema, samo je web-browser za mene očajan, da nema opera mobile 10.1 ja neznam šta bi.
Vidim neki su već instalirali neku skandinavsku verziju PR 1.1 i kažu da je mobitel dosta brži i da baterija duže traje.
pa to je istina, bolje da nam daju kompletan update a ne opet neki sa hrpom bugova..ima već na youtubeu kojekakvih videa sa PR-om 1.1 ali sam čuo da nije ništa spektakularno, zapravo sa 2.0 bi valjda trebale doći i neke razlike u web browseru i slično
ja isto imam operu 10.1 ali ne onu sa ovija nego sa opera.com..a i mobitel mi je sada ok, napokon se stabilizirao..a i kamera je onakva kakva bi trebala biti
Ja neznam zašto u ovi ne stave opera 10.1 ?! Tamo piše da je 10.1 a ono 10.0 verzija.
jednostavno mi mob, nekad kad surfam, iskoci iz opere (verzija 10.0)?
jel ima tko slican problem..
probaj deinstalirat 10.0 pa sa www.opera.com skinuti 10.1
hvala..
problem rijesen..
u necem je bio problem,al sad ga vise nema.
Eto ja vec N8 mjesec i nes sitno imam, nije losa, ali u zadnje vrijeme mi se sama od sebe resetira.... i to sigurno jednom dnevno. Ima ko slican problem....? A i bio sam u T-com, sad price o nedostupnosti su mi malo sumnjive, jer su mi rekli da ne da nije u prodaji vise N8 nego da ga nece ni dobivat. Jel moguće da je kupnja N8 bila greška, ipak nije jeftina te sam mogo Iphone kupit za kunu.
Do sada niti jedan reset.N8 imam cca 3 mjeseca.
Uređaj je za swiss trziste.. Plaćen 500€
Moguće je da neki uređaji imaju problema,al ja smatram da kupovina N8 nije greška.. Pogotovo ako si ju platio nesht sitno..
Ja sam rizikovao i kupio uređaj sa jamstvom koje nije važeće u HR.. i evo stvarno nikakvih problema..
A koja Vam brzina kad otvarate net. Imao sam N96 i bilo je jako sporo. Dok je otvorio jednu stranicu trebala mu vječnost. N8 je brži al ako pogledam usporedbu sa bratovim htc zaostaje. Jel ima to veze sa pretraživaćem jer kosristim onaj predinstaliran?
Ne surfam na N8 dok ne naprave novi browser![]()
Nokia N8 / RM-596 / PR1.0 / 011.012.284.02
Bookmarks