Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 12 od 53 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 276 do 300 od 1316
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Ljudi, promislite malo treba li vam N8 za tu cifru. 4500kn je vrlo velik novac!
    N8, koliko sam uspio vidjeti do sada mišljenja, pokazala se "pipavim" mobitelom. Dati 4 i pol soma za mob kojem baterija traje 1,5 dana AKO sam sretan pa ne naletim na onu bugovitu seriju...
    Nema LEDice za noćno osvjetljenje, pojedinačni bugovi vezani za prikaz na ekranu...

Ne zaliječite se osim ako ne dobivate za kakvu siću!
    Baterija traje 2 dana minimalno. Ako si sretan traje 3 dana. Xenon flash je bolji za slikanje po mraku

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Samsung galaxy S3
    Operater
    098/095
    Bodovi
    4.527
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.527, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Ljudi, promislite malo treba li vam N8 za tu cifru. 4500kn je vrlo velik novac!
    N8, koliko sam uspio vidjeti do sada mišljenja, pokazala se "pipavim" mobitelom. Dati 4 i pol soma za mob kojem baterija traje 1,5 dana AKO sam sretan pa ne naletim na onu bugovitu seriju...
    Nema LEDice za noćno osvjetljenje, pojedinačni bugovi vezani za prikaz na ekranu...

Ne zaliječite se osim ako ne dobivate za kakvu siću!
    4500kn je sam uređaj a u vipu je tako i tako akcija 50% na sve tarife tako da ne baljezgaj.
    Ne poznam osobu koja je ikad kupila sam uređaj kod nekog od operatera i još k tome da mi bude zakljucan fala nebi. U oglasnicima je tako i tako povoljniji od svog glavnog konkurenta pa mi se cini cisto izglednom kupnjom kad bi morao birat.

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da podijelim par zanimljivih trikova za N8:

- *#7370# hard reset
    - *#7780# soft reset
    - *#06# prikaže IMEI
    - *#0000# sve o instaliranom softwaru
    - *#2820# Bluetooth device address
    - *#62209526# MAC address of the WLAN adapter

Možete provjeriti productcod vaše N8 iz koje je regije
    http://nokia.nigelcoldwell.co.uk/stuff/n8rm596pc.txt

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 edge
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    8.644
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.644, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 83,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel zna tko kako da isključim ono automatsko potamnjivanje ekrana...stavio sam svjetlinu na 4 od 5, ali svaki puta kada uđem u prostoriju sa manje svjetla ili postavim mobitel pod kut da onaj naprijed senzor ne prima svijetla, zaslon se potamni dosta...?? Imaju tamo u postavkama senzora neke opcije, u biti samo "sensors" i opcija on ili off, a dolje "turning control" nudi "silence calls", "snoozing alarms" i "auto-rotate display"...

= Citat = Izvorno postao index Pregledaj post
    Evo da podijelim par zanimljivih trikova za N8:

Možete provjeriti productcod vaše N8 iz koje je regije
    http://nokia.nigelcoldwell.co.uk/stuff/n8rm596pc.txt

Moj je TeliaSonera SE. U Švedskoj je i kupljen. Tamo sam uzeo i N95 koji je radio perfektno.
    Na mom piše Made in Finland. Jel su i vaši? Ili ima još mjesta gdje se on pravi za druga tržišta?
    Zadnji uredio HCSC : 20-12-2010 u 22:50 Razlog: spojeni postovi

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    1.970
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.970, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vedran_88 Pregledaj post
    Jel zna tko kako da isključim ono automatsko potamnjivanje ekrana...stavio sam svjetlinu na 4 od 5, ali svaki puta kada uđem u prostoriju sa manje svjetla ili postavim mobitel pod kut da onaj naprijed senzor ne prima svijetla, zaslon se potamni dosta...?? Imaju tamo u postavkama senzora neke opcije, u biti samo "sensors" i opcija on ili off, a dolje "turning control" nudi "silence calls", "snoozing alarms" i "auto-rotate display"...
    to bi i ja volio znati ali ne moze se iskljuciti koliko znam. uz to jos jedna mana je ta sto se svjetlo jedino iskljuci kad zakljucas mobitel.
    nadam se da ce u iducem updateu stavit opciju za iskljucivanje tog ambijentnog senzora te ovo drugo sto sam naveo.

= Citat = Izvorno postao vedran_88 Pregledaj post
    Moj je TeliaSonera SE. U Švedskoj je i kupljen. Tamo sam uzeo i N95 koji je radio perfektno.
    Na mom piše Made in Finland. Jel su i vaši? Ili ima još mjesta gdje se on pravi za druga tržišta?
    Znam da ih rade i u Kini i naravno Finskoj, ne znam jel još u kojoj zemlji ali bezobzira nebi trebalo biti nikakve razlike u kvaliteti.
    Moj je SCANDINAVIA DG, Made in Finland.
    Zadnji uredio HCSC : 20-12-2010 u 22:51 Razlog: spojeni postovi

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    N8, SGS3
    Operater
    T2,T-mobile
    Bodovi
    2.131
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.131, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Switzerland CV dark grey
    naravno tako pise i na kutiji..
    Radio kao beba, baterija cisto savrsenstvo..kao i kod konkurencije..
    Buggove nisam primjetiio, naravno da je kupnja na crno imala svoje prednosti i mane..
    Prednost je uvijek bila cijena,a mana nedostatak HR jamstva.
    Ali kako sam već rekao radi se o vrhunskim uređajima, i tu nema greške.
    Ja sam hrpu telefona uzeo na crno, i svaki radi i dan danas..Nije to nokia 2200koja se pravi u rumunjskoj pa da su moguće greškice..Greškica nema..bilo jeste,neka mala serija..al toga više nema.
    I nema razloga uzimat tarife kad na crno dobijete full novi urđaj,sa inozemnim jamstvom.A to je sasvim dovoljno..
    Nekako sam sklon vjerovat da telefoni za naše tržište nisu dovoljne kvalitete kao oni za neke zemlje EU tržišta,tj. da tu ima nekakve razlike(pričam o mojem nekom iskustvu i kupnji telefona iz uvoza) Često su nadživili uređaje frendova kupljenih u t-mobileu,vipu i sl.
    Jamstvo kad istekne,uređaj se pokvari.(kupljen u t-mobileu)Dok isti taj uređaj namjenjen za njemačko tržište i dan danas radi.. Možda je to samo slučajnost,ali nekako nemam strah uzet uređaj na crno,iz uvoza najrazvijenijih zemlalja EU.
    Uzimao sam ih osobno,i preporučavao svima..Nisam čuo da je neko nekad imao problema.
    Pretplata je jednostavno PRETPLATA, pogotovo tariffize od 200-300kn.. čista sitnica obvezat se i dat 6/7 milja u dvije godine..i uz to uređaj platiti dvije milje.. =PREVIŠE.
    N8 je hit,i cijena je takva.. ne vjerujem da ce ici drastično dolje,jer znaju da symbian ima hrpu korisnika,dobar dio tržišta..da ima nokia fanova hrpa.. i na to ciljaju..
    Ima ljudi koji ce odmah otici i potpisat ugovor,preuzeti ređaj
    al mislim da dobar dio ekipe ipak nema tu moć.. s toga.. oglasnik.. i pretplatu ostavite za neka bolja vremena

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    Nokia N8-00 / Tamnosiva
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čuj, bilo je ozbiljnih problema sa umiranjem uređaja. Nokia je priznala kvar na traci i tvrde
    da je ispravljen.

Izgleda da je problem imao neke veze s temperaturom ili pregrijavanjem, bio češći u
    Singapuru, Kini i slično.

Može se dogoditi da uređaj koji kod nas radi OK, radi OK zato jer je trenutno hladno.
    Što kad dođe ljeto?

Ja zato tražim uređaj proizveden u Prosincu, pa vi recite da pretjerujem sa oprezom, ali
    3000 kn nije malen novac i smatram da je oprez itekako opravdan.

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    N8, SGS3
    Operater
    T2,T-mobile
    Bodovi
    2.131
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stavit cu ga na radijator na +35 pa cu vidit rekaciju.. kazem, uređaj koji radi u startu..radit ce tako i dalje..
    Određena serija je imala gresku,to svi znamo..Evo tu hrpa ljudi ima N8,pa niko nije rekao da ima problem tog tipa.

Ne znam koliko uređaja je izašlo sa trake s takvom greškom,al kažem straha nema.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 edge
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    8.644
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E sjećam se prije nekoliko godina kada je 3310 bio hit..moji frendovi su uzimali ovdje u t-mobileu i vipu 3310..i dođu meni jedan dan, bila je neka fora da kada pišeš poruku, ne znam šta trebaš utipkati i koliko puta za redom, pa da se mob smrzne...njima je tako i bilo. Moj koji je isto bio kupljen u Švedskoj i imao oznaku Made in Finland, za razliku od njihovih (vjerojatno), nije imao taj problem da blokira, šta god da mu napravim.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moji je Italy IT Dark Grey V1

Jel moze netko tko kupi u Hrvatskoj (mislim od vipa ili t-mobilea, ne na crno) reci sto pise na njegovom?

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim ta se tema oko product koda zahuktala, sa malo više truda uspio sam nabaviti najnoviju današnju listu gdje je i VIP, T-mobile i TELE2 HR u listi, kao i kodovi za HR koji nisu brendirani na nekog od operatera.
    http://www.hosting-4-free.net/nokia/lista.txt

Ako neko želi mijenjati product cod N8 na HR verziju pripremio sam kompletan rar file sa detaljnim opisom i programima za uspješan Flashing N8

http://www.hosting-4-free.net/nokia/...8-Flashing.rar

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da vas ponovo pitam, sad kad ste se već privikli na mob i ne čačkate po njemu kao u prvih nekoliko dana/tjedana, koliko vam traje baterija i kako radi touch screen na niskim temperaturama s hladnim prstima? Kod kapacitivnih ekrana zna biti problema da ne prepoznaje hladne prste pa je tu bolji resistivni.

Sad kad je N8 stigla u T-Mobile, uz Mrak tarifu na 12 mjeseci bih je mogao uzeti za 2100 kn, ali po svemu pročitanome mi se čini da će mi 5800 biti posljednja Symbian Nokia u životu. Previše tu ima problema za tako skupe mobitele...

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    Nokia N8-00 / Tamnosiva
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma nije problem u tome da kapacitativni ekran ne reagira na hladne prste (reagira), nego
    je prstima hladno

Konkretno, problem je kad ljudi nose rukavice jer su one izolator.

Nego, zna li netko gdje se može doći vidjeti/isprobati N8? Danas sam bio u T-Mobile u Savskoj u ZG
    i nisu imali. Također kod Cibone ima Vip dućan i nemaju ni tamo, iako imaju ispred dućana veliku
    kartonsku N8 kao reklamu.
    Zadnji uredio Minus : 21-12-2010 u 01:55

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    1.970
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam ga 2 tjedna i još dosta čačkam po njemu pa ga punim uglavnom svaki dan ali to nije ono da mi se isprazni cijeli pa ga stavim punit nego bude još i do 30% baterije

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se sa članom DASP, trajanje baterije uz zahtijevnu upotrebu traje 1 dan uz normalnu upotrebu traje do 2 - 2.5 dana.
    S tim da imam isključeno kod Mreže Rad na 2 frekvencije znači bez 3G-a i kod WLAN mreže imam isključeno prikaz raspoloživi WLAN te ušteda energije na WLAN. Naravno kod postavki za e-mail nemam podešeno da se sam spaja i sinkronizira već radim ručno po potrebi.

Ako mene pitate zadovoljan sam sa baterijom na N8 kao i sa ekranom. Što se tiče hladnoće stvarno nisam imao probleme pošto ga nosim u torbici na remenu i stalno je izložen hladnoći kad sam vani i nisam primijetio da je sporiji ili da ekran ne reagira. Naravno nisam tipkao u rukavicama

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako si sve isključio, onda je tih 2 dana premalo. Očekivao sam barem 3-4 dana neke normalne upotrebe...

Što koristite za navigaciju? Rade li Garmin i Sygic?

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    N8, 5800 XM
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    3.334
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.334, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Minus Pregledaj post

Nego, zna li netko gdje se može doći vidjeti/isprobati N8? Danas sam bio u T-Mobile u Savskoj u ZG
    i nisu imali. Također kod Cibone ima Vip dućan i nemaju ni tamo, iako imaju ispred dućana veliku
    kartonsku N8 kao reklamu.
    Upravo sam zvao službu za korisnike da ih pitam zašto N8 nije dostupan putem T-mobile portala prilikom produženja ugovora, da bih dobio odgovor da ga trenutno čak nema ni u jednom od T-centara u Hrvatskoj, a kad će ne zna se. Toliko o profesionalnosti, mogli su onda jednostavno ostaviti reklamu "Dolazi uskoro", a ne tvrditi da će biti dostupan od 20.12....

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao domy_os Pregledaj post
    Ako si sve isključio, onda je tih 2 dana premalo. Očekivao sam barem 3-4 dana neke normalne upotrebe...

Što koristite za navigaciju? Rade li Garmin i Sygic?
    Pošto ga imam tjedan dana svako malo prčkam po njemu, dosta poruka i razgovora pošto ga koristim poslovno imam dnevno najmanje 30-45 minuta razgovora. Naravno i barem 1 mail pošaljem preko njega. Meni je izdržao 2 i pol dana. Kad se malo slegne znatiželja oko opcija i mogućnosti siguran sam da ću ga puniti svaki 3 ili 4 dana baš kao i kod E 66 koju sam do sad koristio. Moja N8 napunila se i od danas koristit ću je kao što sam do sad E66 pa da vidim čisto usporedbu sa starom E66.

Što se tiće navigacije koistim OVI navigaciju v.3.06 i meni je super. Čak sam primijetio skidajući nove mape za Hrvatsku da je teža a u Krapini oznaćeni su putevi po kojima možeš samo biciklom, stvarno precizna i temeljita karta. Što se tiće Garmin nisam pokušao instalirati ali po stranim forumima vidim da normalno radi. Garmin sam imao na E66 i nisam bio zadovoljan sa pretraživanjem manjih naselja ili sela tako da cijelo vrijeme koristim OVI i jako sam zadovoljan.

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Galaxy S, Blackstone
    Operater
    VIP
    Bodovi
    3.813
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.813, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A jel ima tkogod da je s Androida prešao na WinMo/Andorida prešao na N8? Kakav je osjećaj? Imao sam priliku neko vrijeme se služiti s Nokia Express Music 5630 i OS mi je katastrofa, nisam se ni nakon 2-3 tjedna mogao naviknuti

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    N8, 5800 XM
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    3.334
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U tom slučaju nemoj niti razmišljati o N8, koliko sam ja upozant OS je, što se tiče grafičkog sučelja, više-manje potpuno isti kao i na S^1 samo bolje optimiziran za touch.

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Samsung galaxy S3
    Operater
    098/095
    Bodovi
    4.527
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Srecom pa u 2011 dolaze 5 velikin nadogradnji koje ce stavit taj isti šrot od OS-a uz bok iOS-u i Andoridu.
    Sve u svemu N8 je i dalje povoljnija kupnja od iPhona pa Vi trubite kolko hocete.

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Galaxy S, Blackstone
    Operater
    VIP
    Bodovi
    3.813
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Music-cro Pregledaj post
    Srecom pa u 2011 dolaze 5 velikin nadogradnji koje ce stavit taj isti šrot od OS-a uz bok iOS-u i Andoridu.
    Sve u svemu N8 je i dalje povoljnija kupnja od iPhona pa Vi trubite kolko hocete.
    Na stranu to što ne volim IPhone ali po kojoj logici je N8 povoljnija kupnja? U VIPu je u tarifi 400 Iphone 4 16GB 900kn a Nokia N8 2600kn. U takvom razmjeru snaga N8 bi morala biti puuuuuno bolja od I4, a nije.

= Citat = Izvorno postao satanius Pregledaj post
    U tom slučaju nemoj niti razmišljati o N8, koliko sam ja upozant OS je, što se tiče grafičkog sučelja, više-manje potpuno isti kao i na S^1 samo bolje optimiziran za touch.
    A tak si i mislim. Previše sam se navikao na smartphone-ove, a Nokiu nikad nisam imao nijednu i sad krenuti sa Symbianom bi bilo prebolno iskustvo. Šteta, hardverski mi je mrak.
    Zadnji uredio domy_os : 21-12-2010 u 15:38 Razlog: spajanje postova

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    N8, SGS3
    Operater
    T2,T-mobile
    Bodovi
    2.131
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekran radi super i kad je mob hladan,i kad su prsti hladni
    Nisam primjetio stvarno ništa neobično..i nekakva odstupanja od normalnog.
    Meni baterija drži minimalno 2 dana ->Kad ga forsam..
    kad samo tipkam sms,i poneki poziv..Malo weba,drži sigurno 3,4 dana.
    Pravilno punjenje, i nema problema..(ja ga obično punim na 10%,puni se sat i 40 min, max 2h) kad se ugasi lampica ostavim ga još 2/3 min i skidam ga.Dok se puni ne koristim ga,obično navečer, i baterija drži dugo,a najbitnije je da dugo drži takvu formu,osobno po prijašnjim iskustvima očekujem da ce i nakon pola godine,godine dana isto toliko trajat).
    Nikad ga ne skidam na pol punjenja. i ne punim na 30/40%

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se sa članom gogyCDTI imao sam E66 2 godine. Na samome početku baterija trajala 4 dana sad 2 do 2 i pol dana. Tako da smatram kod N8 za dvije godine vijek baterije past će na 50 - 60 % izdržljivosti a onda po novi

Stoga me ne čuti što na N8 za vađenje baterije moraš do servisa ili posuditi odvijač. Mislim da nema potrebe dirati bateriju najmanje 2 godine sa ekstremnim korištenjem pa makar punili svaki dan. Vjerujte E66 mijenjam samo zato što mi je dosadan i trebam bolju kameru a nikako radi baterije. E66 bi bez problema još gurala 1 godinu pa onda po novu bateriju za 100-200 kuna mislim smiješno.

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma to je glupost, kopiraju iPhone bezveze. Bolje da su umjesto onih silnih poklopaca sa strane stavili jedan za bateriju i sve kartice ispod tog poklopca. Po svemu sudeći, izgleda da ću uzeti N8 ili C7 jer sve ostalo što sam gledao mi je jadno... Ovom mobu je jedina mana taj glupi OS, a sve ostalo je dobro. Koliko uopće aplikacija ima za taj novi Symbian? Preslabo se to spominje...

+ Odgovori na temu
Stranica 12 od 53 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [HTC HD2] rasprava, komentari, pitanja...
    By yager in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1157
    Posljednji post: 16-02-2013, 12:50
  2. [C6-01] Iskustva, specifikacije, misljenja...
    By stevan94 in forum Symbian^3
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 27-05-2011, 22:16
  3. [SE X10] pitanja, rasprava
    By Astral07 in forum Sony
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 18-03-2010, 13:54
  4. [KC550] - Misljenja, iskustva...
    By Quark in forum LG
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 28-06-2009, 09:45
  5. [HS-20/AD-41] iskustva, mišljenja, komentari