Prikazujem rezultate 1 do 25 od 650

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Samsung Galaxy I9505
    Bodovi
    10.440
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.440, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Tooutman Pregledaj post
    Ja sam isto stavio 4.4 , konačno sam prešao sa statičnog vipovog v51 i stvarno mobitel leti stvarno puno bolje tj brze radi. Jedino imam problema s galerijom slika /videa dok formatiram karticu sve je ok (bar napočetku) i onda sam ubacil opet svoje foldere i nije radilo. pa isao korak po korak prvo prebacio samo slike , pjesme i video i sve radilo ...pa folder garmin i instalirao ga i onda dobio opet error da je nedostupno, pa maknuo garmina tj opet sve formatirao-- radilo. Stavio i ostale foldere (bez garmina, znaci sigic, cities od ovi maps, BestBirtdhay i mislim jos Sportstrackera2 ) i nakon toga je radilo i sad poceo sve snimat (automatski preko PHTN jBtaskmana, Best brithday i sygica) i poslije ručno preko OVI storea (SportsTracker2 , Shazama, fring, nimbuzz) te ručno preko instala screensnapa, symRDB te SymSMB te opet shvatio da mi ne radi...u ćemu griješim?? ja već mislio da nešto što u folderu koći al tak radilo bez problema 2 sata i 100 put restart i onda mislio da riješio pa opet sad ...več 5 put formatiram karticu.

Ispričavam se ako negdje piše , al friško promijenio ProductKod i updetao na 52 te na 4.4 onaj drugi sa svjetilma .... pa ako zna gdje bi mogao biti problem ili što krivo radim.... Zahvaljujem unaprijed

EDIT
    Piše:
    Galerija: Datoteku nije moguce pokrenuti iz sigurnosnih razloga

i onda mi otvori poslije praznu datotekusamo s onim linkima za skidanje i nekad ak je sreće tu i tam koju sliku sad upravo dobil one "poderane" tj oštećene i tak...
    Mislim da je problem kad prvu app snimim na MEM karticu da onda zacvika...tak prije valjda garmina pa crklo sad sygica pa isto crklo .... ideje?? u ovi suitu uredno otvara galeriju .............. Hvala

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Samsung Galaxy I9505
    Bodovi
    10.440
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Tooutman Pregledaj post
    Mislim da je problem kad prvu app snimim na MEM karticu da onda zacvika...tak prije valjda garmina pa crklo sad sygica pa isto crklo .... ideje?? u ovi suitu uredno otvara galeriju .............. Hvala
    Riješeno, stavio ispočetka flash i sad radi i malo drugaćije nek onda, dok drzim za zatvarat tipku mi se restarta tipa ima ona app Taptalk predinstalirana i tako dalje ....

Slične teme

1. Test zatita na radu
    By El Tompa in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 03-12-2015, 16:15
  2. Kompjuter mi se ponasa cudno pri vecem radu
    By apostol_063 in forum Stolna računala
    Odgovora: 29
    Posljednji post: 21-09-2009, 20:10
  3. [N73] Usporenost u radu
    By nsudar333 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 16