Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 650

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Sep 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aloha, imam par pitanja:

-1. imam cooked fw 3.6 lite (veliko HVALA), htio bih staviti 4.0 (v51), kakva je procedura? moram li ponovo staviti original pa cooked.. (sorry ako je već opisano. nisam pronašao)

2. pošto sam primjetio usporenje (npr. sticky notes) i prije upgradea na v50 a i nakon svih modova, želio bih skroz 'očistiti' mob, kako to napravit, formatirati karticu pa staviti najnoviji fw?
    samo bih backupom vratio brojeve telefona.. ostalo bih obrisao...

više volim spartanski brz softver, bez nepotrebnih gluposti...

tenkju!
    hvala!!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    5800 plavi i N8 tamno siv
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.439
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.439, Nivo: 23
    Bodovi: 9.439, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maxpayne Pregledaj post
    Danas sam izvadio SIM i MEMORI karticu iz moba i pokrenuo ga u izvanmreznom radu.
    Sad sam sve vratio na mjesto i upaloi mob sada je slobodno 4.5mb memorije a prije no sto sam to napravio bilo je 70mb.
    Kako ponovo vratiti memoriju, RAMblow bi trebao pomoci ili ima drugi nacin koristim CFW C6 od PNHT.
    thnx
    Ovo što si vadio SIM pa je nestalo memorije je jako čudno, to mi lići na nedorađenost C6 od strane PNHT, kao da nije C6 na 5800 softwerski kompatibilan sa mjenjanjem SIM i mem.kartice. RAMBlow može ubiti neke aplikacije i procese, ali ovo tvoje curenje rama nije ni aplikacija ni proces, već BUG.

= Citat = Izvorno postao tommy5 Pregledaj post
    Aloha, imam par pitanja:
    1. imam cooked fw 3.6 lite (veliko HVALA), htio bih staviti 4.0 (v51), kakva je procedura? moram li ponovo staviti original pa cooked.. (sorry ako je već opisano. nisam pronašao)
    2. pošto sam primjetio usporenje (npr. sticky notes) i prije upgradea na v50 a i nakon svih modova, želio bih skroz 'očistiti' mob, kako to napravit, formatirati karticu pa staviti najnoviji fw?
    samo bih backupom vratio brojeve telefona.. ostalo bih obrisao...
    više volim spartanski brz softver, bez nepotrebnih gluposti...
    tenkju!
    hvala!!
    1. Moraš prvo staviti v51, kako god hoćeš, preko FOTA ili NSU svejedno je, brže preko FOTA (upišeš *#0000# i stisneš potraži nadogradnje). Ako imaš drugi produkt kod nego Balkan BLUE, promjeni nazive rofs3, rofs2 i uda mojeg CFW-a u nazive svojih i presnimi, flešaj JAF-om.
    2. CFW v4.0 je najbrži (s obzirom da sam se držao toga da nijednu funkciju ne uskratim) što može. Ako isključiš efekt teme i koristiš neki jednostavan poč.zaslon, ako isključiš vibracije zaslona i wallpaper bit će ti još brži. Koliko aplikacija instaliraš tako će ti se usporavati symbian, jer nema recimo Superfetch fukciju kao Windows 7 na kompu da ubrzava sistem vremenom.
    3.Što se tiče backupa, slobodno napravi backup kontakata, kalendara i notifikacija. Postavke NE! Sa mem.kartice spremi na komp ono što ti treba (Music, Images, Videos folderi itd) pa vrati nakon formatiranja mem.kartice. Nakon fleša restoraj backup, fajlove na mem.karticu i izmjeni postavke symbiana nanovo. Napravi novi backup sa postavkama nakon svega.

U 4.postu 6.točka sam vam stavio novi mod od jednog rusa, uključio je efekt rotacije ekrana, uključio efekte čestica i ispravio bijeli bug sličice pokraj "*Prikaži otvorene programe" u opcijama menija. Piše vam tamo uputstva kako staviti. VRLO PREPORUČLJIVO!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Sep 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tnx gopacic!

ali glupi nokia suite se nece updejtati kak treba na xpu i zaboravio je prepoznavati 5800.
    na novom stroju sa win7 se novi ovi suite opet glupira, i zeza onaj modem driver i svasta nesta,
    posto sam isprobao sve ideje s googla i potrosio 2 sata, sav zivcan sam odustao.

Rješenje je došlo iznenada, i to od moje supruge.
    Nokia je zavrsila na +60 u perilici. I to sa uključenim prajnem srebrnim ionima hahaha...

Eto, više nemam problema. Imam novu staru nokijicu, model s ekranom u 16 boja

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Test zatita na radu
    By El Tompa in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 03-12-2015, 16:15
  2. Kompjuter mi se ponasa cudno pri vecem radu
    By apostol_063 in forum Stolna računala
    Odgovora: 29
    Posljednji post: 21-09-2009, 20:10
  3. [N73] Usporenost u radu
    By nsudar333 in forum Symbian S60 3rd edition