OK
naravno, potpuno jasno mi je da mora citav FW biti unutra u mobi medjutim pitao sam t.j. razmisljao da mozda moze da se parcijalno t.j selektivno flashuje samo jedan dio preko postojeceg FW (u ovaj slucaj samo adresa odnosno file gde stoji rompatcher). Ovo najvise radi toga sto sam rekao da imam puno applikacije instalirano tako da mi je mrsko da opet nanovo instaliram i podesavam (BTW isti razlog - PC nikada ne formatiram, uvjek ako se nesto zezne vracam backup registry base uz pomoc ERUNT toola ili zadnji napravljeni image systemske particije i sl.)Zato sam i postavio drugo pitanje - desilo mi se 2-3 puta da na nemodificirani-originalni FW posle reseta uradim restore backupa napravljen suitom odmah pre reseta, a da posle u applications nemogu naci ikone sve applikacije koje su bili tu pre reseta. Neznam zasto!?

Zato sam i postavio drugo pitanje - desilo mi se 2-3 puta da na nemodificirani-originalni FW posle reseta uradim restore backupa napravljen suitom odmah pre reseta, a da posle u applications nemogu naci ikone sve applikacije koje su bili tu pre reseta. Neznam zasto!?
Odgovori uz citat
Bookmarks