1. Pencil ti je kao ctrl key na tipkovnici PC-a, zadrži obilježen fajl. Klikni na Pencil aplikaciju, stisni recimo Power key i napisat će ti da je skenirao taj ključ. Sad odi na recimo galeriju i obilježi jednu sliku pritiskom na nju i držeći Power key, tako i drugu i treću... Vidjet ćeš kvačice na svakoj koju si stisnio držeći power key, tako ih možeš svezajedno kopirati, obrisati itd. Takav je program da stalno radi. Možeš ga ubiti Kill me aplikacijom ili JbakTaskmanom (u settings stavi na show hidden, pa će se on pojaviti, stisni na Program rules/Kill after boot, sad će ti ga ubiti svaki put kad resetiraš mob, a koristiti ga kad ga ponovo otvoriš)
2. One 3 ikone poruka su konfigurabilne, odi na Postavke/Osobno/Poč.zaslon/Prečeci i izaberi za prve 3 poruke svoj program prečac, takvi prečaci će ostati na svakom zaslonu
3. Omnia tema ti je Basic, stavi ju pa vidi
4. To je pitao domy_os u prošlom postu. Flešaj (a) CFW ako ne želiš da ti Vodafone ide vodoravno, onda nećeš to vidjeti. Klikni na sredinu i obrisat će ti se. To je bug u Vodafonu jer nije napravljen da radi horizontalno, pročitaj moj prošli post
5. For your ears only, nemam pojma koja je to aplikacija. Šta radi? Mislim da je do nje, ne do mog CFW-a

Odgovori uz citat
Bookmarks