10282F0F.txt ti je odgovoran za brzinu rotiranja ekrana i to što se okreće vodoravno kad ga i na lijevo nagneš. Znam za to, nije bug to je pokušaj da omoguće rotiranje i nalijevo, ali im je djlomično uspjelo. Staviš samo drugi taj fajl u C:\private i resetiraš mob, da ne moraš flešati.
Vodafone ima iz vodoravnog u okomiti položaj onaj tekst jer nije napravljen da ide u vodoravni položaj. Zato sam dao i verziju u kojoj HSovi ne idu vodoravno. Vodafone je skinut iz Vodafone 5800 FW za britaniju, ni on nije podržavao vodoravni HS, tako da je ovo posljedica, ili djelomična vodoravna funkcionalnost. To se ne može popraviti, jer bi morao reći Vodafonu da svaki put pri rotaciji osvježi cijeli ekran, a on to ne radi jer neki programer za Vodafone tu funkciju nije napravio jer zna da HSovi u 5800 ne mogu vodoravno.
Ovo s blokiranjem nakon prvog boota, ne znam što misliš, meni se nije desilo. Ako misliš na trzanje menija, moraš pričekati koji minut da se prvi put duže boota. A drugi put dugo koliko si stavio programa za autoinstal.

Odgovori uz citat
Bookmarks