= Citat = Izvorno postao gopacic Pregledaj post
To što sam isključio LEDice smanji potrošnju baterije za 0.03W.

Ako ne vjerujete da sve radi, pitajte domy_os. Nešto ste krivo napravili što sam nabrojao.
Ma znam, ali sam ih ja opet uključio i potrošnja je opet manja nego s drugim CFW-ima. To su ta 0.03 W, a bez LED-ica je cca 0.5-0.6 W.

U pravu su što se tiče blokiranja, i meni je bilo tako nakon prvog boota. Nisam ništa mogao napraviti osim isključiti mob što je trajalo nekoliko minuta. Nakon toga sam morao izvaditi pa vratiti bateriju jer se više nije htio uključiti i nakon toga je sve normalno radilo. Mislim da je problem u autoinstalleru (iako mu nisam ništa dao, on je nešto instalirao) ili u RP+ modovima koji se pokreću u startu. Budem to ubio prije sljedećeg flashanja. BTW, kartica je bila prazna tako da se s nje nije moglo ništa automatski instalirati niti sam vraćao postavke PC Suiteom.

= Citat = Izvorno postao tadeii Pregledaj post
samo bi si htio ubaciti one efekte teme na tvom firmweru preko onog patch-a ukljući kastor efekte ako je moguće i ako bi mi htio rreći kako da dođem do njih?
Pa samo si izvuci Effects folder i trebalo bi raditi. Nisam se bavio tim efektima jer me ne zanimaju.