CFW radi odlično, stvar je sa vašim postavkama koje ste vratili sa Ovi suitom. Prijašnji FW na kojem ste napravili backup nije imao ove teme, tako da se fajlovi tema foldera z\private\10207254 krizaju sa onima koje su backupom vraćene u C\private\10207254.
E pa onda je čudno, jeste rofs3 isto flešali? Izmjenili ime rofs3 u svog produkt koda? Jer moj rofs3 ima ime od balkan blue.
Aplikacije koje su vam bile instalirane na mem. kraticu, zadržati će vaše postavke, samo stavite instalacijski paket programa u E:\pnht\e i on će se sam instalirati nakon drugog boota.
Ako želite kompletni C:\ staviti nazad, samo napravite uda fajl sa MagicIso programom koji sadrži cijeli vaš C:\ prije flešanja. Nakon flešanja imat ćete, sve postavke moba kao i programe na C:\ vraćene. (ne vrijedi za java programe).
Znači da zaključim:
Stavite garmin.sis u E:\pnht\e i on vam ga vrati nakon drugog boota poslije flešanja garmin u meni, a kako niste radili format mem. kartice, imat ćete sve mape i postavke programa od prošli put.
Isto tako možete staviti program neki u E:\pnht\c za instalaciju na C:\.
Ako želite da ponovi instalacije, obrišite C:\logs\log.txt i resetirajte mob.
Ovi suite i PC suite su isti klinac.
Svi HSovi rade kako god ih mjenjao, probajte staviti hrv jezik u opcijama telefona, možda vam je to uzrok.
Zadnji uredio gopacic : 20-05-2010 u 15:49
Bookmarks