Damn it, prvi flash nije prošao dobro, mob je ultra spor i stalno se resetira kad ga spajam s kompom uz nekakva razljevanja boja na ekranu... Ne mogu nikako vratiti podatke. Idem opet, ali s formatiranom karticom.

Od onoga što si napisao u readmeu, nije mi jasno ovo:

- Od programa maknuti OVi Music Store, My Nokia, Postavke Telefona, Ovi Kontakti (nema više 3 extra procesa koji zauzimaju RAM kad pokrenete Kontakte, nema više OVI Prijatelji taba u Kontaktima, Kontakti se zbog toga brže otvaraju), ostalo nije dirano da svima udovoljim.

Gdje se ovo mijenja:

- Pojačan zvučnik nakon prvog boota (prilikom poziva), sa zadane glasnoće 4/10 na 9/10, isto tako handsfree glasnoća sa 4/10 na 9/10 dok sami ne promijenite.

- Povećao sam kvalitetu 3.2MP fotografija, ali time i njihovu veličinu, koje napravite smanjivši kompresiju JPEG fajla za 15%.

- Izmjenio sam General/Općenito profil nakon prvog boota prema mojim postavkama (glasnoća poziva 9/10, vibracija zaslona 1/3, izgovori ime pozivača, zvuk tipaka isključen, vibracije isključene, tonovi upozorenja uključeni), vi ga možete izmjeniti uvijek.

- Smanjio sam osvjetljenje ekrana prilikom boota sa 75% na 35% da štedi bateriju, a prije prvog mijenjanja opcija zaslona, neće vam biti ekran na 75% osvjetljenja već na 15%, a isključenje zaslona ne na 45sec već na 10sec.

- Promijenio sam početni naziv moba prilikom bluetooth korištenja sa "Nokia 5800 XpressMusic" u "~*5800*~".

- Smanjeno osvjetljelje zaslona prije zatamnjenja kad istekne vrijemesvjetla ekrana, sa 7% na 1%, osvjetljenje prilikom boota smanjeno sa 75% na 40%. Osvjetljenje u meniju smanjeno sa 75% na 15% i skraćeno vrijeme sa 45sec na 15sec dok ne promjenite u Postavkama.

- Glasnoća zvučnika i handsfreea pojačana sa 4 na 9/10 glasnoću.