NOVA VERZIJA 2.5c sadržava:

- novu verziju Youtube 2.4.4
- kinetičko skrolanje bolje optimizirano od zadnji put (točno ovisi o brzini pomaka prsta)
- RP+ starter neće više uzrokovati probleme, ispravljen bug koji je sakrio strelice koje označavaju povezivanje na 3G/GPRS
- još uvijek ćete gubiti zaslone i startup animaciju hard resetom, ne kontam kako još to izvesti
- dodani programi SymSMB 4.0 (jedini program za razmjenu podataka preko WLAN sa routerom, PC-ijem, koji pokazuje fajlove sa moba na PC-u preko WLAN-a), dodan Screensnap 2.0 (najbolji hvatač pozadine ekrana), dodao Minispeaker (dodao sam Hrv, čita txt koji u njega ubacite pomoću ugrađenog naratora)
- vraćen Light Rain efekt
- maknio sam prečace My Nokia (jer nije podržana na balkanu), Upravitelj veza (jer je niš koristi koji sam prije dodao), Glazb.trgovinu (nije podržana na balkanu), Search (niš koristi)
- ispravio malo Hrv prijevod u Orange i Vodafone temi zaslona
- promjenjen font u symbianu sa Gosmick Sans na Calibri, sada su umanjena slova u browseru vidljiva uredno
- brže okretanje ekrana vodoravnog-okomiti položaj i obrnuto
- dodane 3 dodatne ikone (Izbornik, Profili, Postavke) u zaslone (Osnovna, Traka prečaca i Traka kontakata) ako ih netko koristi dobro će mu doći
- promjenjene gornje ikone prečaca spomenutih zaslona u ovaj redoslijed (Poruke, Teme, Real Player, BTSwitch) dok ih sami ne promjenite

*Instalirajte manualno Ovistore 1.5.611 priložen u folderu, ako ga koristite jer shortcut će tek onda raditi