Sve pohvale za sada. Jedina stvar koja me pomalo iritira je što homescreen može ići u horizontalni položaj. Potpuno nepotrebno. Eto moje osobno mišljenje.![]()
Sve pohvale za sada. Jedina stvar koja me pomalo iritira je što homescreen može ići u horizontalni položaj. Potpuno nepotrebno. Eto moje osobno mišljenje.![]()
Što se tiče vertikalnog homescreena lako se promjeni, napisat ću sutra ovdje. Ja ga inaće forsiram u landscape jer pišem uvijek na full qwerty i sporo mi je dok prebaci na homescreen pa u browser, pa zakrene...minus je što ti poveća wallpaper ali mogu živjeti s tim, kad ga je nokia izbacila.
Posložio sam prvih 5 postova ljepše, malo ih editirao, dodao NOVE verzije FW 1.1 i 2.1 BEZ BUGOVA ZASAD.
Ostavit ću prvu verziju još neko vrijeme ako nekog zanima.
Sljedeće verzije ću dodavati sporije da ih stignem provjeriti, a i u gužvi sam.
Lakše je vama promjeniti jedan fajl nego meni cijeli FW, stoga ako želite neku opciju sami promjeniti po volji, promjenite ju u svom FW.
Istina, frend isto reko da mu je to nepotrebno...meni ne smeta...
Meni npr. je nepotrebna ona kišica, mogao bi stavit program bright light umjesto onog torcha http://gallery.mobile9.com/f/1009498/ mislim da je bolji malo...
Nije bolji bright light jer na phone torchu možeš staviti automatski da se upali LEDica čim pokreneš program, uštediš jedan klik. Možda je bolji Strobe jer imaš disco efekt.
Jučer je taman izažla nova verzija Mirrorcam 1.03 koja može digitalno zumirati lice prednjom kamerom i nova verzija phone torcha 2.0. Jbg, kasno. Stavit ću u FW 2.5.
Naučite se editirati FW. Imaš programe koje sam dao, uzmi Nokia beta editor, otvori rofs2 (ne zatvaraj beta editor dok ne promjeniš fajl/folder) i zamjeni rofs2/Resource/Effects folder koji sadrži Light Rain sa vašim efektom po želji, kliknite REPACK. Maknete REM- sa početnog dijela gotovog vašeg rofs2 fajla i stavite ga umjesto postojećeg u C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356.
Zadnji uredio gopacic : 04-03-2010 u 07:29
Nakon što pokušam raspakirati zadnji 2.1 FW javlja mi pogrešku da je fajl RM-356 40.0.005.prd.rofs2.V07 corrupt (neispravan)
Dečki koji su skinuli popodne FW 2.2, uzmite ovaj, našao sam bug, autostarter koji sam posudio za RomPatcher ima isključeno Glasovno biranje (Voicecommander), pa vam neće raditi. Ako ga ne koristite nikom ništa, ali editirao sam poslije, sad radi.
Uglavnom FW 2.2 je tu. Pregledao sam cijeli mob nema buga nijednog više.
Samo da nagovijestim, našao sam kako isključiti osvjetljenje tipaka te kako smanjiti/povećati intenzitet pozadinskog svijetla u trenutku zatamnjivanja (znate ono kad vam istekne 15sec osvjetljenja pa se smanji osvjetljenje za nijansu i onda nakon 5sec ugasi). To ću napraviti u subotu, ne stignem ranije.
Zadnji uredio gopacic : 04-03-2010 u 23:00
Svi zadovoljni? Ne mogu vjerovati![]()
Bookmarks