Imam jedna problem, neki popup mi dodje kada hocu promjeniti profil, onm to promjeni ali dodje usklicnik i pise: Sys Ap:Značajka nije podrzana... Sta to znaci?
Imam jedna problem, neki popup mi dodje kada hocu promjeniti profil, onm to promjeni ali dodje usklicnik i pise: Sys Ap:Značajka nije podrzana... Sta to znaci?
Pritisnuo sam gore na kalendar i izabrao bilokoji profil (sl. 1) i onda mi se pojavilo ovo (sl.2)
Slika 1.
Slika 2.
![]()
Sve sam probao, mjenjati profil, aktivirao sve patcheve. promjenio sa vodafone na orange i ništa. Jesi probao resetirati mob pa onda probati? Možda si nešto smrdao, kao zadnju opciju probaj flešati ponovo.
Restartao sam, li sada se uopce ne moze promjeniti profil sa pozadine nego moram ici u postavke, ali se opet pojavljuje taj popup...
Ako ne možeš mjenjati profil, znaci da si stavio patch HideProfileName na Auto a rekao sam da on ima bug, da morate aktivirati manualno u symbianu. Makni sve patcheve sa auto pa resetiraj, dobro pročitaj šta sam napisao za patcheve, ne smiju se svi staviti na auto.
U novom FW 2.1 ću vam zato blokirati stavljanje na auto, samo koje ja izaberem.
A SysAp greška se pojavila vjerojatno zbog c2z patcha aktiviranog (a on po prirodi je bugovit i služi samo moderima za testiranje efekta tema).
Zadnji uredio gopacic : 02-03-2010 u 23:39
A tako znači... Što s instalacijom nepotpisanih aplikacija? Ti si u svom FW sve aplikacije smjestio na Z, je li?
Evo da i ja budem malo koristan...Na linku je Gallery Mod koji sakriva ikone Sygica. Kopirati u pripadajući folder i onda obrisati cache iz E:\Private foldera.
http://www.mediafire.com/download.php?mjlwwqtmoyz
EDIT:
Može li se ikako izbjeći onaj Local Mode screen koji se pojavi nakon flashanja, ali bez vađenja baterije jer ću si razvaliti poklopac?
EDIT:
Skužio, kod flashanja treba odabrati Normal Mode.
I meni se jučer tijekom čačkanja javila ova greška. Problem je bio u tome što je patch BezUpozorenjaProfila bio aktivan bez prethodno uključenog GlobalniZaBlokiranje.
GOC, ako ti nije problem, napiši gdje se brišu oni tvornički favoriti i shortcuti po galeriji. Nisam pratio stanje prije restorea pa ne znam jesu li bili prije, ali sad ih ima.
Zadnji uredio domy_os : 10-05-2010 u 10:53
Bookmarks