= Citat = Izvorno postao maxpayne Pregledaj post
Naprawio sam update FW sa balkan black kodom i nakon toga vratio sam na originalni kod od VIP-a. Sta treba da uradim da mob mogu hacknuti. Da li prvo trebam ponovo nadograditi FW na VIP jer je u medjuvremenu izasao i FW za VIP.
Kad na JAF-u kliknem MCU ne prepoznaje mi fajl koji sam skinuo za VIP kod.
Polako, ne kontam šta si napravio. Ako imaš recimo v30 FW i updateao si ga na v40 na balkanskom kodu, promjenio kod na VIP i opet ga želiš updejtati? Čemu kad si već na v40. Mjenjanjem produkt koda ne mjenjaš verziju FW. Fajlovi za flešanje ti moraju stajati u folderu C:/Program files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 da ti JAF MCU pokaže i mob prikopčan u USB.

= Citat = Izvorno postao Vader Pregledaj post
jel možeš te patcheve skupiti u jedan zip fajl i ovdje postati za nas obične smrtnike koji nemamo 5800
tnx
Mogu i hoću, kasnije za potrebe cookanja novih FW, ali ti patchevi su SAMO ZA 5800, ne rade na drugim nokinim i inim markama na symbianu. Svaki se mora modificirati za određeni tip mobitela. Neću ulaziti u detalje, uglavnom koji tip moba imaš, mi reci, pa ću ti reći gdje da potražiš patcheve. Ako si za patcheve tek sada saznao (postoje od prvog dana kad je mob izašao)...moraš puno naučiti...kako se rade, što je patchabilno, što nije, kako funkcioniraju.