Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 650

Threaded View

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije svega, svaka čast na trudu, tek sad vidim koliko se toga može napraviti s ovim mobom...

= Citat = Izvorno postao gopacic Pregledaj post
    Evilclown, drago mi je to čuti.

Samo da kažem čćžšđ je nemoguće jednostavno dodati jer ASCII kod za recimo Ç = ć se sastoji od 2 znaka, a neki od 4. Kako resurce fajlovi imaju prijevod s ograničenim brojem znakova koje je nemoguće promjeniti (osim ako ste developer te aplikacije), većini riječi je nemoguće dodati HRV znak bez da ju reducirate pa je prijevod ne smisliv. Recimo kao što sam Help preveo sa Pomc, a ako hoću "Pomć" bilo bi u symbianu PoÇ = Poć, što gubi iole neko značenje.
    A zašto ne staviš samo Pomoc?

Dečki, imam jedno pitanje. Koje aplikacije da izostavim u 3.5?
    Tj.koje koristite od ovih, možete ih vidjeti u v50:
    Rihanna link (veza na Ovi Store za kupnju njene aplikacije, sranje),
    Pomoć (ja nisam nikad koristio, a eto koliko znam),
    Upravitelj datoteka (bolji je Nokia File Mgr. 4.5.2),
    Rječnik (besplatni nokiin rječnik s malo riječi prevedenih, ja koristim Merriam Webster 100x bolji),
    Čarobnjak za postavke (jednom kad postavite nokiine integrirane aplikacije, Ovi Suite ih backupira i restora, tako da ovaj nisam nikad koristio),
    Prijenos podataka (prebacuje poruke, kontakte između različitih modela Nokia mobitela, nikad morao koristiti),
    My Nokia (ne možete koristiti na balkanu),
    Ovi Glazba (kupujete pjesme i albume, ne možete koristiti na balkanu),
    Ovi Kontakti (omogućuje komunikaciju samo s kontaktima koji su registrirani s Ovi računom, usporava otvaranje normalnih Kontakata),
    Ovi Sinkronizacija (sinkronizira vaše pjesme, slike, video, fotografije, kontakte, poruke, kalendar itd. sa Nokinim besplatnim serverom (Ovi.com web str.), radi kao Ovi Suite samo što ne morate imati PC, već internetom sinkate kad hoćete)?
    Što se mene tiče, volio bih da ostaviš ovo:

Pomoć - zatreba ponekad, a i može stvarati probleme ukoliko je nema
    Upravitelj datoteka - ostavi ukoliko Nokia File Manager nema mogućnost backupa na karticu
    Rječnik - solidan je, ali makni ako kažeš da imaš bolji

Obrišeš još ovo:

Instant Messenger
    My Space
    Podcasting
    Share Online

Ako ti nije problem, dodaj i ovo:

Y-Browser
    BrightLight
    Gmail
    Google Maps
    Best Birthday
    SymRDP
    Python
    nekakvu music ID aplikaciju
    nekakvu aplikaciju tipa Offscreen Notebook

Za web browser jednostavno je staviti bookmarke samo ima li smisla. Jer ti Ovi suite restora tvoje bookmarke koje si backupirao, pa će se moji u CFW obrisati, a i svatko želi neš drugo. Recimo ja koristim 95% vremena Opera Mobile 10 jer ima tabove, adblocker, otvara brže stranice jer kompresira slike (a i ne mora), manje zahtjeva net i ne gasi se pri korištenju Jave za razliku od web browsera.
    Messaging nisam nikad otvorio, to neću dirati.

A Videocentar, Search, Online dijeljenje da li vam treba?
    Možda da ja sve aplikacije Nokiine ostavim, iovako bez njih bi dobio jedva 500kb u rofs2 a nekom će trebati možda.
    Kako se onda original Nokia favoriti nikako ne mogu obrisati? Opera Mobile je OK, ali sa svakim firmwareom mi se rušila što god napravio dok se integrirani browser rijetko sruši.

Reprodukcija videa radi bez Videocentra? Ako radi, briši... Nemoj brisati Search jer je stvar prekorisna kad na mobu imaš hrpetinu podataka kao ja...

= Citat = Izvorno postao DwightSchrute Pregledaj post
    Malo sam se igrao sa 3,5 betom pa evo par zapažanja: Što se tiče brzine i stabilnosti jako sam zadovoljan,svaka čast! Ono što mi nije sjelo: tvoji dodani programi,velikom većinom se neću nikada koristiti a ne mogu ih ukloniti. Isto raspored programa mi je malo nelogičan,al to je tvoj izbor. Font nije loš za svakodnevni rad ali za surfanje nije dobar kao standardni. Pa iz svega ovoga proizlazi jedna moja molba,savjet,naravno,ako imas volje i vremena. Napravi 3,5 lite il tak nesto di ces ubacit samo ubrzanja sustava (cinetic,cache,ostalo...),potrebne patch-eve,ostavit standardni font,i ostavit standardni raspored ikona (eventualno dodat Navigacija,Internet,Hack il tak nešto) .Znači,ono najnuznije da imas lagan,brz,stabilan,hackiran CFW bez velikih intervencija u programe,font,prevelikih dodavanja tema itd. Mislim da bi takav CFW bio veliki hit,nadam se da nisam pretjerao,nastavi sa super radom!
    Također podržavam ovu lite verziju...

Pitanja:

1. Može li se nekako ugurati podrška za SIP zajedno s potrebnim codecima?
    2. Kako isključiti fadeanje tijekom kretanja u izborniku?
    3. Možeš li ugurati neku drugu navigaciju osim Nokia Mapsa ili je to neizvedivo zbog veličine?
    4. Bilo bi super kad bi mogao nekako riješiti da se folder napravljen u galeriji pojavi i na kartici.

Ako trebaš crackani QuickOffice i Adobe PDF, javi pa ti uploadam.

Kod instalacije JAF-a dobivam ove dvije poruke:

Probao sam compatibility mod, pokrenuti kao admin, staviti novije USB drivere i onda one koje mi JAF ponudi, ali ništa ne pomaže. Budem malo progooglao...

Ukoliko trebaš bilo kakvu pomoć oko prijevoda aplikacija, javi...

Hvala još jednom.
    Zadnji uredio domy_os : 09-05-2010 u 02:09

Slične teme

1. Test zatita na radu
    By El Tompa in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 03-12-2015, 16:15
  2. Kompjuter mi se ponasa cudno pri vecem radu
    By apostol_063 in forum Stolna računala
    Odgovora: 29
    Posljednji post: 21-09-2009, 20:10
  3. [N73] Usporenost u radu