Ma krasno si ovo sažeo, na dummyu od prije tri godine snimim zapišem sliku text video glas sve prebacim blutoothom kamo god, mogu i copy paste izvesti imam multitasking sinkronizaciju kompletnu s outlookom, mogu ga koristiti kao modem mogu ga povezati i u pan i spajati se na net preko pc-a, dakle da mi je wi fi i podrška za pdf i doc imam gotovo sve, dobro mali je display i uredno čitam i pišem txt fajlove ili html, mass storage mod i 8 gb kartica hot swappable nosim sobom filmova i mjuze do besvijesti na putovanje, a wm7 ne podržava kartice. A koliki sam samo posao s tim dummyem i laptopom obavio nevjerojatno pa čak i samo s telefonom i bilo čijim računalom?

I čekam wm7 da si uzmem pravi smartphone i što dobijemo? Od svega bitnoga za svaki dan ostaje samo onenote i outlook ali bez copy paste i file managera, bluetootha, mass storage, čemu?Za mene no go, ostaje ili android i sve više okrećem tome pogotovo froyo s flash podrškom, evernote i nekakav office komplet i to je za mene to.Nije da se nebi moglo živjeti s tim ograničenjima ali čemu ta neudobnost kad opet postoji jeftinije i bolje rješenje, sve što još uvijek vidim kao neku prednost je office mobile ali to anulira evernote umjesto onenote, word itd. je bez copy paste pljuga, powerpoint bez tv izlaza i nije bitan, quick office to rješava više manje navodno ok, outlook kontakti s gmailom bi se riješio preko desktopa, a sad i my phone explorera koji podržava android i ako to radi preko njega sinkam fon i outlook na računalu i to je sve što trebam. Dobio sam flash, karticu , mass storage, tetthering, multitasking, bluetooth transfer. Kako sad stoje stvari jedino neka ultimate verzija može spasiti stvar.