Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 124

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.291, Nivo: 13
    Bodovi: 3.291, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DiAbLeRo Pregledaj post
    ultimativno social networking rješenje, okrenuto u potpunosti web sadržajima, surfanju i Zune-u. I telefoniranju.

Vidim kako je ultimativno okrenut... da li zato nema flash, multitasking i copy paste?
    To je baš zgodno onako kada surfaš, možeš jedino surfati ili zatvoriti aplikaciju za surfanje da bi nešto drugo mogao, a kada surfaš onda moraš zaobilaziti flash stranice, a na običnim stranicama nećeš vidjeti "nebitan" flash sadržaj, poput glavnog izbornika ili nekih drugih embediranih kerefeka. No to je sve nebitno jer taman kada te to isfrustrira i poželiš to podijeliti sa svijetom preko social networkinga, cijeli ovaj tekst ne možeš copy/pastat u svoju omiljenu social network, no to nije sve, sjetiš se kako bi mogao snimiti taj tekst kao .txt fajl i prebaciti ga na prijateljev android uređaj koji ima copy/paste, međutim ne možeš ni to jer nema file manager ni bluetooth

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Neo-ST Pregledaj post
    http://www.engadget.com/2010/10/11/c...%28Engadget%29

I uopće ne sumnjam da neće u skoroj budućnosti biti Flasha i Silverlighta u browseru.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma krasno si ovo sažeo, na dummyu od prije tri godine snimim zapišem sliku text video glas sve prebacim blutoothom kamo god, mogu i copy paste izvesti imam multitasking sinkronizaciju kompletnu s outlookom, mogu ga koristiti kao modem mogu ga povezati i u pan i spajati se na net preko pc-a, dakle da mi je wi fi i podrška za pdf i doc imam gotovo sve, dobro mali je display i uredno čitam i pišem txt fajlove ili html, mass storage mod i 8 gb kartica hot swappable nosim sobom filmova i mjuze do besvijesti na putovanje, a wm7 ne podržava kartice. A koliki sam samo posao s tim dummyem i laptopom obavio nevjerojatno pa čak i samo s telefonom i bilo čijim računalom?

I čekam wm7 da si uzmem pravi smartphone i što dobijemo? Od svega bitnoga za svaki dan ostaje samo onenote i outlook ali bez copy paste i file managera, bluetootha, mass storage, čemu?Za mene no go, ostaje ili android i sve više okrećem tome pogotovo froyo s flash podrškom, evernote i nekakav office komplet i to je za mene to.Nije da se nebi moglo živjeti s tim ograničenjima ali čemu ta neudobnost kad opet postoji jeftinije i bolje rješenje, sve što još uvijek vidim kao neku prednost je office mobile ali to anulira evernote umjesto onenote, word itd. je bez copy paste pljuga, powerpoint bez tv izlaza i nije bitan, quick office to rješava više manje navodno ok, outlook kontakti s gmailom bi se riješio preko desktopa, a sad i my phone explorera koji podržava android i ako to radi preko njega sinkam fon i outlook na računalu i to je sve što trebam. Dobio sam flash, karticu , mass storage, tetthering, multitasking, bluetooth transfer. Kako sad stoje stvari jedino neka ultimate verzija može spasiti stvar.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. transfer to phone
    By 7650 guy in forum Nokia
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 27-04-2003, 13:30
  2. SE 3G phone
    By Jamal in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 08-04-2003, 23:41
  3. Samsung watch phone
    By Hrc in forum Samsung