Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 124

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nemojte baš tako lako otpisati windowse, to je ipak microsoft
    po mojoj procjeni, bit će to dost veliki hit, posebno zbog tih minimalnih specifikacija koje ima, a što će prouzročiti par jako atraktivnih, bar hardverskih uređaja na početku (dobri reviewi, kritike, bla bla) i prodavat će se...
    i naravno da je cijeli koncept WMP usmjeren na multimediju i društvene mreže, upravo to proizvođači i rade (htc sense, moto blur) jer eto, potražnja za tim je velika i ljude to dosta zanima

uglavnom, meni se to sve skupa isto ne sviđa previše, al mislim da ima puno puno više ljudi koji će to jako rado kupiti

= Citat = Izvorno postao Riddick Pregledaj post
    Da li će se na mob koji ima WM7 (kada izađu) moći staviti WM6.5.x?
    to nitko sa sigurnošću nemože znati, posebno zbog toga što je pitanje dali unutar postojećih 6.5.3 romova postoje driveri za uređaje novije generacije na kojima bi se trebao vrtiti WP7, al ako to nekako srede, vjerojatno će ekipa sa XDA to vrlo rado napraviti

= Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post
    Mislim da ću neko vrijeme ostati na 6.5. Onda ću vidjeti. Android još nema "poštene" navigacije (ne zadugo, cardinale 4.0 dolazi...) i programa za multimediju, nešto poput core playera. Kada to dođe na android, prelazim.

već postoji igo, sygic, copilot, navigon koji su sve vrhunski software-i za navigaciju, od ovog preporučam navigon koji ima stvarno iznimno detaljnu mapu hrvatske, i jako je brz i stabilan
    a multimedije nema previše, al kroz neki razumni period će se sigurno napraviti nešto što je slično core playeru na WM...
    Zadnji uredio pajo2 : 20-03-2010 u 02:19

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pajo, u načelu se slažem s tobom ali osvrnuo bi se na ovo...

= Citat = Izvorno postao pajo2 Pregledaj post
    nemojte baš tako lako otpisati windowse, to je ipak microsoft
    po mojoj procjeni, bit će to dost veliki hit, posebno zbog tih minimalnih specifikacija koje ima, a što će prouzročiti par jako atraktivnih, bar hardverskih uređaja na početku (dobri reviewi, kritike, bla bla) i prodavat će se...
    Svi pričaju o tim minimalnim zahtjevima. Pa w7ps će se pojaviti krajem 2010 godine. Tada te specifikacije neće biti ništa posebno. Toshiba tg01 je imala te specifikacije još prošle godine u ovo vrijeme.

Svi su se nakačili na te specifikacije, a ništa posebno. Pa wp7s su prezentirali na omnii hd (potvrdio samsung).

Tako da je, što se mene tiče tvrdnja o min specifikacijama, u smislu da će novi wm glatko izvoditi isključivo zbog hw zahtjeva, promašena.

to nitko sa sigurnošću nemože znati, posebno zbog toga što je pitanje dali unutar postojećih 6.5.3 romova postoje driveri za uređaje novije generacije na kojima bi se trebao vrtiti WP7, al ako to nekako srede, vjerojatno će ekipa sa XDA to vrlo rado napraviti
    Ne znam da li si se nespretno izrazio ili što, ali koliko ja znam postojanje drivera unutar postojećeg wm6.5.x nema nikakve veze s wp7s.

već postoji igo, sygic, copilot, navigon koji su sve vrhunski software-i za navigaciju, od ovog preporučam navigon koji ima stvarno iznimno detaljnu mapu hrvatske, i jako je brz i stabilan
    a multimedije nema previše, al kroz neki razumni period će se sigurno napraviti nešto što je slično core playeru na WM...
    Istina da postoje mnoge navigacije. I kao što sam napisao izaći će uskoro i najpotpunija od njih via gps 4.0. Probao sam sve ove koje si naveo (osim navigona, baš skidam demo verziju, pa da i to probam). I po detaljnosti karte niti jedna se ne može uspoređivati s mireom (meni se čak i sučelje mirea najviše sviđa).

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pajo, u načelu se slažem s tobom ali osvrnuo bi se na ovo...

Svi pričaju o tim minimalnim zahtjevima. Pa w7ps će se pojaviti krajem 2010 godine. Tada te specifikacije neće biti ništa posebno. Toshiba tg01 je imala te specifikacije još prošle godine u ovo vrijeme.

Svi su se nakačili na te specifikacije, a ništa posebno. Pa wp7s su prezentirali na omnii hd (potvrdio samsung).

Tako da je, što se mene tiče tvrdnja o min specifikacijama, u smislu da će novi wm glatko izvoditi isključivo zbog hw zahtjeva, promašena.

Ne znam da li si se nespretno izrazio ili što, ali koliko ja znam postojanje drivera unutar postojećeg wm6.5.x nema nikakve veze s wp7s.

Istina da postoje mnoge navigacije. I kao što sam napisao izaći će uskoro i najpotpunija od njih via gps 4.0. Probao sam sve ove koje si naveo (osim navigona, baš skidam demo verziju, pa da i to probam). I po detaljnosti karte niti jedna se ne može uspoređivati s mireom (meni se čak i sučelje mirea najviše sviđa).
    a čuj...postoje ti 3 klase telefona: low, high i middle end. Dobro je što će microsoft ugrađivati ovaj OS samo na bolje mobitele, dakle bit će fluidni. A da te minimalne specifikacije nisu donešene, proizvođači bi opet možda utrpali taj OS na neke middle telefone (kojih će itekako biti i na kraju 2010), pa bi OS vjerojatno ponovno brejkao, pobrali bi negativne kritike i tako...zato mislim da je dobra stvar šta su odlučili staviti taj minimum...
    a što se omnije tiče...to su sve rani buildovi OS-a kojima vjerojatno ne radi 80% stvari, nego služi samo za prezentacijske svrhe, pa me ni ne čudi da leti sve (naravno, moja pretpostavka, al sumnjam da je daleko od istine)

to sam odgovarao na pitanje dal će se moći staviti 6.5.x windowsi na nove modele koji će dolaziti sa WP7, pa zato kažem...ovisi dal su u 6.5.3 ugradili podršku za određeni hardveraj koji će se pojaviti na telefonima sa WP7

i da...probaj navigon definitivno, karte su me oduševile (preciznošću & POI)

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo - probao navigon na wm-u.

Ne znam da li je takav i na androidu, ali ovaj na wm-u i nije baš nešto. Ako možeš isprobaj via gps 3.1, najdetaljnije su od svega što sam probao, a i program je dobar.

Pa wm uređaji su i bili gotovo isključivo high end (vjerojatno će i biti). Ja ne znam ni jedan low end uređaj koji je bio na wm-u (professional). Nije nikad bio velik problem loš hardver, već loša implementacija softvera.

Napisao sam već, slažem se da je ok da se stave nekakvi minimalni zahtjevi, ali ti minimalni zahtjevi će za godinu dana biti mid range uređaji ispod kojih nitko ni ne bi išao.

Kao da zabraniš promet kočijama po autocesti-koga briga, i tako ih više nema.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. transfer to phone
    By 7650 guy in forum Nokia
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 27-04-2003, 13:30
  2. SE 3G phone
    By Jamal in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 08-04-2003, 23:41
  3. Samsung watch phone
    By Hrc in forum Samsung