Pajo, u načelu se slažem s tobom ali osvrnuo bi se na ovo...

= Citat = Izvorno postao pajo2 Pregledaj post
nemojte baš tako lako otpisati windowse, to je ipak microsoft
po mojoj procjeni, bit će to dost veliki hit, posebno zbog tih minimalnih specifikacija koje ima, a što će prouzročiti par jako atraktivnih, bar hardverskih uređaja na početku (dobri reviewi, kritike, bla bla) i prodavat će se...
Svi pričaju o tim minimalnim zahtjevima. Pa w7ps će se pojaviti krajem 2010 godine. Tada te specifikacije neće biti ništa posebno. Toshiba tg01 je imala te specifikacije još prošle godine u ovo vrijeme.

Svi su se nakačili na te specifikacije, a ništa posebno. Pa wp7s su prezentirali na omnii hd (potvrdio samsung).

Tako da je, što se mene tiče tvrdnja o min specifikacijama, u smislu da će novi wm glatko izvoditi isključivo zbog hw zahtjeva, promašena.

to nitko sa sigurnošću nemože znati, posebno zbog toga što je pitanje dali unutar postojećih 6.5.3 romova postoje driveri za uređaje novije generacije na kojima bi se trebao vrtiti WP7, al ako to nekako srede, vjerojatno će ekipa sa XDA to vrlo rado napraviti
Ne znam da li si se nespretno izrazio ili što, ali koliko ja znam postojanje drivera unutar postojećeg wm6.5.x nema nikakve veze s wp7s.

već postoji igo, sygic, copilot, navigon koji su sve vrhunski software-i za navigaciju, od ovog preporučam navigon koji ima stvarno iznimno detaljnu mapu hrvatske, i jako je brz i stabilan
a multimedije nema previše, al kroz neki razumni period će se sigurno napraviti nešto što je slično core playeru na WM...
Istina da postoje mnoge navigacije. I kao što sam napisao izaći će uskoro i najpotpunija od njih via gps 4.0. Probao sam sve ove koje si naveo (osim navigona, baš skidam demo verziju, pa da i to probam). I po detaljnosti karte niti jedna se ne može uspoređivati s mireom (meni se čak i sučelje mirea najviše sviđa).