nemojte baš tako lako otpisati windowse, to je ipak microsoft
po mojoj procjeni, bit će to dost veliki hit, posebno zbog tih minimalnih specifikacija koje ima, a što će prouzročiti par jako atraktivnih, bar hardverskih uređaja na početku (dobri reviewi, kritike, bla bla) i prodavat će se...
i naravno da je cijeli koncept WMP usmjeren na multimediju i društvene mreže, upravo to proizvođači i rade (htc sense, moto blur) jer eto, potražnja za tim je velika i ljude to dosta zanima
uglavnom, meni se to sve skupa isto ne sviđa previše, al mislim da ima puno puno više ljudi koji će to jako rado kupiti
to nitko sa sigurnošću nemože znati, posebno zbog toga što je pitanje dali unutar postojećih 6.5.3 romova postoje driveri za uređaje novije generacije na kojima bi se trebao vrtiti WP7, al ako to nekako srede, vjerojatno će ekipa sa XDA to vrlo rado napraviti
već postoji igo, sygic, copilot, navigon koji su sve vrhunski software-i za navigaciju, od ovog preporučam navigon koji ima stvarno iznimno detaljnu mapu hrvatske, i jako je brz i stabilan
a multimedije nema previše, al kroz neki razumni period će se sigurno napraviti nešto što je slično core playeru na WM...

Odgovori uz citat
Bookmarks