@ce3hel - apsolutno se slažem s tobom. Ali upravo u tome i je stvar, ako nešto želiš prodavat onda moraš napravit nešto što će se sviđat većini ljudi (a većina znači prosjek - ono što ti nazivaš idiotima)... Uopće ne ulazim ovdje u to što je "bolje", jer je to subjektivno. Ono što je objektivno su prodajni rezultati, i to je za mene jedini podatak po kojem se treba ravnat... Moja poanta je da je Microsoft zaključio da će im krenut na bolje ako krene u smjeru iPhonea... I krenuli su. Ključna stvar za razumijet ovdje je da njih jednostavno boli neka stvar za sve okorjele WM usere, jedino što njih zanima je kako prodati i zaraditi što više... I ne možemo ih krivit, tako moraš razmišljat jer te u suprotnom konkurencija pojede...

Eto...nemoj se živcirat jer ionako mi tu ne možemo ništa, a ne isplati se živcirat zbog stvari na koje ne možeš nikako utjecat

P.S. pod ovim da je Apple ispred ostalih sam mislio na to da su prvi shvatili šta treba za dobru prodaju moba... Nisam mislio tu na sam OS ili nešto drugo