Čestitam!
Koji mobitel si dobio, ako smijem pitati?
Malo mi je falilo... Kojih 40 prijatelja...![]()
Dobitnici 2. kruga nagradne igre
15. veljače 2010. Dobitnik jednog Samsung mobitela je Roberto Kedmenec koji je imao 62 prijatelja/prijateljica koji su igrali kviz Želim ovaj mob. Drugi mobitel od Samsunga ide njegovoj prijateljici Antoniji Tonki Embreuš. Čestitamo dobitnicima i uskoro kreće novo kolo nagradnog kviza. Pratite sve novosti ovdje i na Facebook-u apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/.
Ja sam Roberto Kedmenec...hvala... http://mobil.hr/nagradne/ i forum cafe.mobil....-.-
Čestitam!
Koji mobitel si dobio, ako smijem pitati?
Malo mi je falilo... Kojih 40 prijatelja...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
niko neče čestitat?
Evo, čestitam.
Onda ti Omnia ne treba?
Ljuti su ljudi što nisu oni dobili- pa ti neće čestitati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
cestitam! da sam znao da je trebalo samo 60-tak frendova ja bih pritisnuo gas do daske,ja mislio pobjednik ce imati cca 150-200 frendova i reko sto dzabe da se patim kad ce to ici tesko...
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Stvarno nevidim smisao ove teme, i nije mi jasno zašto moderatori nepoduzimaju ništa u vezi s tim. Još i oglašavaš na forumu da prodaješ Omniu (ako sam dobro shvatio, Omnia je u pitanju).
Nikog nije briga što si ti dobio mobitel, svi koji su sudjelovali zasigurno su otišli u temu predviđenu za nagradnu igru i vidjeli ko je dobitnik, a ne sada ti moraš otvarati zasebnu temu o tome i tako bezveze spammati na forumu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jel moze lock ove teme? Potpuno je besmislena i sad je pocela sluziti za osobne razgovore
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks