dali mi netko moze objsniti zasto se tako lagano greca, stavim ga u dep i nakon 30 minuta izvadim ga iz depa i nova crtica je na masci, jel mi netko moze objasniti zasto ??, i kako to zaustaviti dok mi nedode ona zastitna maska odozada, iphone je star tek 2 tjedna ;(
izvadi kljuceve iz džepa
hah drzim ga u depu bez nicega i to mi nije jasno zasto nastaju nove ogrebotine, i dal je ikako moguce da se uklone te ogrebotine ?
kad sam imao iphone 2g bio je nezaustavljiv u ogrebotinama, jedna ogrebotina u godinu dana je napravljena i to jako sitna.
Jesi skinuo foliju s ekrana, možda se ona grebe...
Bom Chicka WahWah
folije se grebu, ekran jako tesko, tj ne grebe se, tako da folije nisu potrebne, samo smetaju.. no nije rekao da se folija grebe, nego pozadina..
zasto te tolko zabrinjava, ne cuvas mobitel za druge valjda, kad stavljas maske, grebat ce se maske, isti drek.. glavno da se ekran ne grebe
bio nekad oglas...
ja ga imam lijepo u futrolici, onako nekoj platnenoj, lijepo ude u njega, a lagano se izvadi...tanka je tkanina pa ne smeta pri stavljanju u dzep i to...
mozda da o tome razmislis???
mene osobno isto zivcira da se mob zguli, pa ako odlazem negdje mob (stol i slicno) uvijek ga odlozim na istu tu "vrecicu" u kojoj inace je...i ne grebe se![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks