Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    N8
    Godina
    36
    Bodovi
    11.381
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @smuch malo offtopic, ali onaj dupli usb za externe HDD, i ja imam jedan sa tim duplim kablom i mislim da kontam u cemu je stos. naime nekada radi kada se ukopca samo jedan usb, a nekada moram oba kabla spojiti sa racunarom... kada spajam sa laptopom (a laptop nije spojen sa uticnicom) nece raditi ukoliko ne ustekam oba, a ukoliko je laptop ukljucen u struju moze i sa jednim. a na stolnom racunaru moze sa jednim, pod uslovom da je usb sa zadnje strane kucista, na one prednje usb portove moram oba zavrsetka ustekati. zakljucak i ja se slazem da ima veze sa napajanjem

OT, sto se tice externih imam dva, jedan od Simple Tech-a 250GB (dizajniran od Pininfarine), a drugi od WD-a 160GB (daleko ljepsi-elegantniji-kompaktniji), oba rade kao sat vec skoro godinu dana. a sto se tice tih vecih, ukoliko uzimas neki od terabit preporucujem neki sa napajanjem, tako sam negdje cuo da je bolje
    naravno minus tome je, ako ces ga koristiti uz laptop a nemas pristup struji... tu nastane problem

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    Galaxy S4 I9505
    Operater
    V)(P
    Bodovi
    22.664
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao X-FusIOn Pregledaj post
    @smuch malo offtopic, ali onaj dupli usb za externe HDD, i ja imam jedan sa tim duplim kablom i mislim da kontam u cemu je stos. naime nekada radi kada se ukopca samo jedan usb, a nekada moram oba kabla spojiti sa racunarom... kada spajam sa laptopom (a laptop nije spojen sa uticnicom) nece raditi ukoliko ne ustekam oba, a ukoliko je laptop ukljucen u struju moze i sa jednim. a na stolnom racunaru moze sa jednim, pod uslovom da je usb sa zadnje strane kucista, na one prednje usb portove moram oba zavrsetka ustekati. zakljucak i ja se slazem da ima veze sa napajanjem

OT, sto se tice externih imam dva, jedan od Simple Tech-a 250GB (dizajniran od Pininfarine), a drugi od WD-a 160GB (daleko ljepsi-elegantniji-kompaktniji), oba rade kao sat vec skoro godinu dana. a sto se tice tih vecih, ukoliko uzimas neki od terabit preporucujem neki sa napajanjem, tako sam negdje cuo da je bolje
    naravno minus tome je, ako ces ga koristiti uz laptop a nemas pristup struji... tu nastane problem

Mislim da kod nas nema eksterni HD veći od 640 bez napajanja. Ovaj WD je najveći... Ili se varam???
    FORD FOCUS RS500

I like it!

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao X-FusIOn Pregledaj post
    Naravno da ima veze. Laptop bez punjača ne može napojit HDD i zato ti ga neće. Na matičnim pločama desktop računala strašnji USB portovi su na samoj ploči i bolje se nose nego front panel portovi koji su povezani s kablovima na matičnu.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Preporuke i pomoć oko eksternog HDD-a
    By Mobyfan-ica in forum Aplikacije
    Odgovora: 38
    Posljednji post: 30-12-2009, 16:17
  2. Preporuka GPS-a
    By Inovator in forum Windows Mobile
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 12-05-2007, 17:15
  3. Preporuka: N71 ili N73
    By -marko- in forum Symbian S60 3rd edition