Prikazujem rezultate 1 do 25 od 126

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    2.590
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.590, Nivo: 11
    Bodovi: 2.590, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo još jednog vlasnika samsung wawe-a.Pročitao sam vaše komentare imam par pitanja,komentara i možda koji koristan odgovor.Vidim da ste spominjali skype program može li mi netko objasniti što je to?Donedavno sam imao mobitele sa kojima sam bio sretan što im je displej bio u boji,i moram priznati da mi je sve ovo komplicrano sa samsungom.Mnogo opcija,cjeli tjedan sam prčkao po njemu dok nisam skužio kako deaktivirati internet(nabio mi je 400kn na kartici jer sam prebacivao iz starog mobitela u novi),kupio sam mobitel u T-mobile paketu košatao je 2600 kn dobio sam karticu od 2 gb za koju većina tvrde da nisu,slušalice i naravno punjač.Razočarao sam se pošto mi nisu dali cd sa driverima,a ja doma nemam internet,nemogu ništa prebaciti na mobitel,to je jedini minus koji imam za dodati.Iako Samsung nije bio moj prvi izbor,ne samo da mogu reći da sam zadovoljan sa mobitelom,nego oduševljen.Cjena je vrlo dobra za ovakav tip mobitela i nije mi uopće žao novaca,ima brži procesor nego galaxy s i takav tip mobitela u klasi koja je mnogo skuplja,meni jednostavan,pregledan i naprosto oku ugodan,za razliku od većine konkurencije,čije sam mobilne uređaje isprobao.Brz,kamera bolja nego moj fotić doma.

Zanimljivosti:
    Mnogi su se žalili na česte kvarove.Neznam gdje sam to pročitao ali ako na badi pokušate proći olovkom po monitoru svatiti ćete da se ništa ne događa i da se mobitel neće niti pomaknuti,zašto?Zato jer je ekran tako napravljen da reagira na sićušni elektricitet koji izlazi iz vrha prstiju i nemože reagirati na ništa,možemo reći na sve što nije živo.Moguće da su neki od vas izložili mobitel visokom elektricitetu(TV,Kompjuter...),magnetu(zvučnika) ili brisali display vlažnom krpom ili maramicama na što proizvođač upućuje da je vrlo štetno za mobitel.Ja sam osobno kupio fotrolu za njega(20kn) i držim ga podalje od elektronike i vlage.Radi savršeno!
    Zadnji uredio I DAL I : 30-09-2010 u 02:30

7 days registered

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    Samsung S8500 Wave
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lola kao prvo igrice i aplikacije koje si ti imala na nokiji su za symbian, dok samsung radi na bada osu. nista od toga ti nije kompatibilno pa ti zato ni ne prikazuje. mjuzu,clipove, filmove sta god to mozes prebaciti u komp, formatiraj karticu,stavi je u samsung,pa onda izvadi i prebaci to sa kompa na karticu i radit ce. sta se kiesa tice meni na xp sp3 sve radi super,jedino sam imao problema sa instalacijom kiesa zbog presporog servera s kojeg je nesta u toku instalacije trebalo dodatno skinut. firmware nisam nadogradjivao jer se drzim stare poslovice,ako sve radi super nista ne diraj
    meni svaki puta kies prepozna mob. tj ne samo kies nego winsi opcenito.

I DAL I @

skype je IM program koji funk slicno ko msn. moze se koristiti na badi za chatanje,al posto bada ne podrzava VoIP onda je nemoguce imati video pozive preko toga i to smeta mnoge vlasnike wavea.
    sta se tice neta da, meni je uspio pozderat 20kn al sam uspio postavke smrdat,to je prvo sta radim,kad palim mob jer sam naucilo lekciju 2004 sa samsungom v200 i gprs-om(tada novitet).
    meni je uzeo 20kn jer sam morao sprobat mob posto sam kupovao od jednog dečka koji ga je prodavao neraspakiranog kupljenog u t-mobileu. inace se mob prvi put pali sa karticom na kojoj je 0kn i nije na pretplatu. takvu nije tesko nac da ti netko posudi od frendova ili ima netko doma.driveri ti netrebaju (barem meni nisu do sad nikad trebali) tak da ne kuzim cemu zalbe oko toga.
    karticu sam zamijenio sa 16gb class6 i mogu rec da mob i dalje radi identicno unatoc tome sta sad imam 5 giga mjuze i par giga filmova i serija gore. baterija mi dura od 4-7 dana ovisno o koristenju.
    ja sam ga kupio za 1800kn i smatram da sam ubo best buy.. sumnjam da ista u kategoriji do 2000kn moze ponudit tolko toga kolko wave. wave nudi kolko nude i 3-4 tisuce kuna modeli...

wave preporucam svima =))

7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi, molim vas pomozite. Je li moguće sa ovog mobitela kopirati SMS u kompjuter i na koji način?

Slične teme

1. Samsung Bada OS
    By yager in forum Samsung
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-03-2010, 14:58
  2. Odgovora: 7
    Posljednji post: 08-01-2009, 03:21
  3. Prvi hrv. mobitel
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 24-08-2003, 22:45
  4. Prvi Hrvatski mobitel