Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 126

Threaded View

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    2.590
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.590, Nivo: 11
    Bodovi: 2.590, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo još jednog vlasnika samsung wawe-a.Pročitao sam vaše komentare imam par pitanja,komentara i možda koji koristan odgovor.Vidim da ste spominjali skype program može li mi netko objasniti što je to?Donedavno sam imao mobitele sa kojima sam bio sretan što im je displej bio u boji,i moram priznati da mi je sve ovo komplicrano sa samsungom.Mnogo opcija,cjeli tjedan sam prčkao po njemu dok nisam skužio kako deaktivirati internet(nabio mi je 400kn na kartici jer sam prebacivao iz starog mobitela u novi),kupio sam mobitel u T-mobile paketu košatao je 2600 kn dobio sam karticu od 2 gb za koju većina tvrde da nisu,slušalice i naravno punjač.Razočarao sam se pošto mi nisu dali cd sa driverima,a ja doma nemam internet,nemogu ništa prebaciti na mobitel,to je jedini minus koji imam za dodati.Iako Samsung nije bio moj prvi izbor,ne samo da mogu reći da sam zadovoljan sa mobitelom,nego oduševljen.Cjena je vrlo dobra za ovakav tip mobitela i nije mi uopće žao novaca,ima brži procesor nego galaxy s i takav tip mobitela u klasi koja je mnogo skuplja,meni jednostavan,pregledan i naprosto oku ugodan,za razliku od većine konkurencije,čije sam mobilne uređaje isprobao.Brz,kamera bolja nego moj fotić doma.

Zanimljivosti:
    Mnogi su se žalili na česte kvarove.Neznam gdje sam to pročitao ali ako na badi pokušate proći olovkom po monitoru svatiti ćete da se ništa ne događa i da se mobitel neće niti pomaknuti,zašto?Zato jer je ekran tako napravljen da reagira na sićušni elektricitet koji izlazi iz vrha prstiju i nemože reagirati na ništa,možemo reći na sve što nije živo.Moguće da su neki od vas izložili mobitel visokom elektricitetu(TV,Kompjuter...),magnetu(zvučnika) ili brisali display vlažnom krpom ili maramicama na što proizvođač upućuje da je vrlo štetno za mobitel.Ja sam osobno kupio fotrolu za njega(20kn) i držim ga podalje od elektronike i vlage.Radi savršeno!
    Zadnji uredio I DAL I : 30-09-2010 u 02:30

Slične teme

1. Samsung Bada OS
    By yager in forum Samsung
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-03-2010, 14:58
  2. Odgovora: 7
    Posljednji post: 08-01-2009, 03:21
  3. Doubao 728 - prvi mobitel koji istovremeno radi sa dva sim-a
    By RAUL in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 19-02-2007, 01:30