Jučer sam dobila ovaj mobitel i oduševljena sam. Međutim, jedna me stvar frustrira, to jest dvije stvari.
Kao prvo, prebacivala sam memorijsku karticu sa svoje stare Nokie (ista je kao ova u Samsungu, međutim, ništa se ne očitava, kao da je kartica prazna. Ima netko ideju zašto?
Također, da li netko zna kako bih mogla prebaciti igrice i aplikacije koje su skinute na staru karticu na ovu novu?
I najvažnije - kad se pokušavam spojiti preko USB kabela s kompom - ne prepoznaje uređaj, dakle, apsolutno ništa ne mogu prebaciti na njega niti s njega. Išla sam na postavke i prebacila na Kies kada sam pokušavala spojiti i prebacivati pjesme preko toga, no Kies ga ne može učitati (najnovija verzija). Stalno mi se u donjem desnom uglu pojavljuje prozorčić u kojem piše nešto tipa "new MTC device connected" no i dalje se u Kiesu ne pokazuje ikonica da je povezan, već ga neprestano traži i izbacuje taj prozorčić.
Prebacila sam potom na USB prijenos podataka kada sam isto htjela napraviti preko My Computer i c/p. No, ni tu ga ne prepoznaje. Što da radim???

Bookmarks