jel postoji za ovaj mob.nesto kao nimbuzz ili slicno jer vidim da skype nece nikad napravit za njega...debilno mi je to da nema skype...postoji li neka aplikacija koja bi otvorila .pps - PowerPoint
jel postoji za ovaj mob.nesto kao nimbuzz ili slicno jer vidim da skype nece nikad napravit za njega...debilno mi je to da nema skype...postoji li neka aplikacija koja bi otvorila .pps - PowerPoint
Zadnji uredio batal : 02-09-2010 u 16:04
Pozdrav ekipo...
Ja sam takodjer ponosan vlasnik Wavea,koji me u svim aspektima mobilne telefonije zadovoljava ali ima dvije mane koje meni osobno jako smetaju...
Prva greska mi je u tipkovnici buduci da su razni upitnici,zarezi,tocke itd na drugoj stranici,sto bi po meni svakako trebalo stati na prvoj...
Druga greska je slike kontakta u porukama...Kad idem na kontakte i od tamo pisem poruku prikaze sliku ali kad idem na poruke i od tamo krene neki dijalog,nikako da prikaze sliku...
Cudno,ali to mi se i na desireu desavalo...
Inace mob je u Ita prihvacen kao blagoslov,citam po raznim forumima i svi su ludi za njim,neki kazu da je po brzini brzi od Galaxya S i Desirea...
Cijena mu je 289e u Ita...
što se tiče tipkovnice, drži malo duže enter i imati ćeš brzi izbor točke, zareza, upitnika. odlična stvar, koja super funkcionira.
ovo za slike konatkata i poruka ne znam o čemu je riječ, takvih problema nemam isto kao i ono s brojevima, meni sve radi ok
Bookmarks