thanks.............
cekao sam taj odgovor da bih ponovo isprobao nove fontove...........
font remover ti je neophodan ako instaliras fontove na C:/ u suprotnom ti on niti treba niti ti moze skiniti fontove sa e:/
maraschino - PTICICA
thanks.............
cekao sam taj odgovor da bih ponovo isprobao nove fontove...........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
evo imam sada neka cudna slova, ubacio sam onaj modern pa je (kada pisem poruku) nakon normalnih slova ubaceno i nesto poput izraelskih ili arapskih............
fino izgleda barem nekakva promjena............
pokusavao sam startati mob bez MMC i normalno vrate se ona stara slova (originalni font) znaci sve stima.............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
Evo nekih isprobanih fontova za SX1.
meni osobno se nejvise sviđa CEurope modded...
maraschino - PTICICA
aplikacija za skidanje fontova sa C:
maraschino - PTICICA
nezgodna je stvar da kada ubacim neki novi font na mmc, onda kao da imam nokiu. naime nemoze se vaditi mmc bez da se ugasi mob..............
zasto se ne moze vaditi mmc? mozes normalno izvaditi mmc... mob ce nastaviti raditi bez problema...
a mozes ti instalirati fontove i na C:
maraschino - PTICICA
kada u meniu - extras - memory odaberem opciju swap mem.card mob nemoze zatvoriti sve aplikacije a ipak tada nebih vadio mmc da se sta nebi poremetilo.............
iako je ta opcija namijenjena za vađenje mmc kartice, ja nikad, ali bas nikad je nisam tako izvadio. Ja je vadim tako da otvorim vratasca i izvadim je. Na upozorenje kliknem OK i to je to. Ni jednom nisam izgubio nikakav podatak s nje.
No dobro, ako ipak ne zelis riskirati da mozda igubis neki podatak, instaliraj fontove na C...
maraschino - PTICICA
Napokon sam dosao do programa koji pretvara TTF fontove u GDR...
Isprobao sam na desetak TTF fontova i sve radi super. U pocetku me bunilo sto nije htio ucitati fontove, ali onda sam skuzio da se ne prikazuje naziv datoteke nego ime fonta. Primjer: u open otvori mi se popis mojih ttf fontova i recimo izgleda ovako: ariel, astonished... I on nije htio otvorite te datoteke. Zasto? Zato sto je to ime fontova, a datoteke mi se zovu npr za ove navedene ARL__.TTF i AST.TTF
Kad sam to skuzio - onda je sve proradilo...
Uzivajte![]()
maraschino - PTICICA
super,hvala!!!
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Da, to i mene zanima, dal postoji neki način da se u nokiji zamjene fontovi? Ja sam pokušao neke fontove ubacit, ali što onda, gdje se to zamijeni? Kako se odabere željeni font?Izvorno postao Eminem
jeli nokia 3660 ima symbian serije 60? ako ima, onda koristi i gdr fontove i siguran sam da se mohgu zamijeniti. no dosta o nokiji ovdje![]()
maraschino - PTICICA
Ma da, ali samo me zanima kako vi to mijenjate? Dal se automatski ili treba nešto negdje odabrati?
Evo nekih fontova koje sam pretvorio u gdr...
Ako ste napravili koje dobre, dajte podijelite ovdje na forumu...
Uzivajte
maraschino - PTICICA
dakle, nisam napomenuo, ali evo da ne bi doslo do zabune. Kako se na forum mogu uploadati samo zip datoteke, fontove sam "spakirao" u zip - potrebno ih je raspakirati i kao gdr datoteke usnimiti na mob...
maraschino - PTICICA
...šalji font remover : cro.charlie@gmail.com ...hvala...Izvorno postao 3aTmr
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6642&page=6&pp=5
imas ga tu za skiniti![]()
maraschino - PTICICA
..."3atmr",hvala...
...probao i ne radi...
ahh... Pogledaj jesu li ti fontovi na z:/system/Fonts
Ako jesu, onda napravi folder Fonts na c:/system. Kopiraj u njega fontove i resetiraj mob. MOras ga resetirati. A ako ti nisu fontovi na z:/system/fonts - onda potrazi malo po mobu (ali ne na Cgdje su ti gdr fontovi, pa simuliraj taj direktorij na istom mjestu, ali na C:
maraschino - PTICICA
...pa bio sam stavio u E:/system/fonts pa neće...sa C: nisam probao...budem pa javim...
ako stavis na C: onda moras imati i font remover jer neces moci skiniti ih inace, a font remover ne skida fontove sa E:
maraschino - PTICICA
evo imao sam malo vremena pa sam napravio (konvertirao) jos par fontova za S60...
maraschino - PTICICA
...I have a problem...nakon stavljanja fontova na C: i resetarta,mob više ne radi...a mislim da nisam instalirao font removerIzvorno postao 3aTmr
...
samo ga flashaj sa zadnjom verzijom fw-a za tvoj mob i sve ce ti proraditi opet...
maraschino - PTICICA
Bookmarks