Ukratko , treba mi hrvatski za MT 50 ili link gdje ga mogu naći .
Ukratko , treba mi hrvatski za MT 50 ili link gdje ga mogu naći .
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Teško da buš to našel jer se on prodaje sa hrvatskim.
Možda bi netko ko ga ima mogel isčitati soft. i postaviti ga negdje na net.
Ideja je dobra , ako nekom treba program za to , nek se javi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To tražim već 2 mjeseca i nema nitko ni na drugim forumima, a puno likova to isto treba jer su mob updateali a nisu znali da će spuvat hrvatski (kao npr. i ja)![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
I make the club !
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pogledajte malo na yahoo grupe.....pozdrav
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ja sam na www.gsmflashes.com nasla v170601 (hrvatski) ali ga nemogu staviti u mob (kaze mi da je krivi soft)
A koju verziju imaš u mobitelu?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Mislim da je krivo jer je to za M50Poslao: vesna
ja sam na www.gsmflashes.com nasla v170601 (hrvatski) ali ga nemogu staviti u mob (kaze mi da je krivi soft)![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Ova stvar se meni isto dogodila i to nije prvi puta.Ista stvar se događala i sa nekim verzijama flasheva i na ME 45.Nisam nikad istražival , zbog čega se to događa.Poslao: vesna
ja sam na www.gsmflashes.com nasla v170601 (hrvatski) ali ga nemogu staviti u mob (kaze mi da je krivi soft)
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Imala sam v09 pa sam si stavila v170101 (to je bez hrvatskog) i tek onda sam nasla tu a hrvatskim.
Jel zna netko jel smijem ja sad stavit v16 ili v14???
Napravila si istu stvar kao i ja.Tko nam je kriv kad se žurimo.Nije preporučljivo flashati na nižu verziju.Ne ostaje nam drugo nego čekati neku noviju verziju i drugi puta ne žuriti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zapravo mi i nije toliko do jezika nego mi sad status report dolazi nekad kao flash, nekad kao normalna poruka, a nekad kao normalna poruka ali bez zvuka pa mi je to malo glupo
Čudno , ja nemam tih problema. Samo napomena da sam svoj MT50 preuredil da može stavljati midlete i ostale stvari preko kabla.Možda je u tome štos?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I ja imam taj problem da mi status report dolazi nekad kao flash, nekad kao normalna poruka i to sve bez zvuka.....
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Bookmarks