Jel ova tema plod tvojeg nezadovoljstva rezultatima s Google-a ili uopće nisi koristio google? Bez uvrede,al tamo ima dosta o tome.![]()
Imam W7 Enterprise x86, koji sam instalirao prije par mjeseci. Uglavnom, kako sam instalirao Tune Up Utilities 2010, on mi javlja da "Teredo Tunneling Pseudo-Interface" uređaj ne radi ispravno. Isto se vidi i u Device Manageru, tj. žuti uskličnik kod navedenog uređaja. Probao sam ga update-ati, ali nema nikakvih novih ažuriranja,tj. piše da je uređaj ažuriran. Prije nisam ni primjetio taj Teredo Tunneling Pseudo-Interface.
Zna li tko zašto uopće služi?
Jel ova tema plod tvojeg nezadovoljstva rezultatima s Google-a ili uopće nisi koristio google? Bez uvrede,al tamo ima dosta o tome.![]()
Ima dosta o tome, ali nisam našao ništa o tome kako je netko riješio problem vezan uz neispravan rad navedenog uređaja. Neki su ga samo onemogućili, a nitko nije naveo riješenje vezano uz update, odn. omogućavanje ispravnog rada uređaja. O uređaju znam samo da je mrežni prilagodnik, dodatne informacije nisam pronašao.![]()
Na novijim OS-ovima (Vista,7...) imaš dva internet protokola (između ostalih) IPv4 i IPv6.
Pošto je IPv4 najrašireniji u računalnoj mreži koju nazivamo Internet,najviše se i koristi. Iz tog razloga si vidio po netu da ga se postavi na "disable" i svi su sretni i zadovoljni.
Do the same and be quiet...
Ne,bez za*ebancije,ako ti ne sluzi (znat ces kad ovo gore sve procitas),samo ga disejblaj i to je to...![]()
Hvala Smuch. It has been disabled![]()
Bookmarks