Imam dva pitanja u vezi ove igre.Nikako da nadem u postavkama igre da mogu prikljuciti yoistick,da li se moze?I da li se moram registrirati na onu njihovu internet stranicu da bih mogao igrati,posto nemam onaj serial sta traze?
Imam dva pitanja u vezi ove igre.Nikako da nadem u postavkama igre da mogu prikljuciti yoistick,da li se moze?I da li se moram registrirati na onu njihovu internet stranicu da bih mogao igrati,posto nemam onaj serial sta traze?
I feel the need -the need for speed!!!!!
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
moze ali imas listu podrzanih kontrolera koji su plug and play, za ostale moras jos ko zna sta dodati i tweakati dakle:
DiRT 2 can be configured to use almost any PC controller, however we recommend the following controllers for the best game play experience:
* Xbox 360 Controller for Windows
* Logitech Rumblepad 2
* Thrustmaster Run'n'Drive
* Run'n' Drive Rumble Force
* Thrustmaster T-Mini 3-In-1
* Dual Trigger 3-In-1
* Thrustmaster Dual Analog 3 (ensure official Thrustmaster drivers are installed)
* Xbox 360 Wireless Racing Wheel
* Logitech G25 Wheel
* Logitech G27 Wheel
* Logitech Driving Force Pro
* Logitech MOMO Wheel
* Logitech MOMO Force
* Fanatec Porsche Wheel
* FGT Rumble 3-In-1
* Thrustmaster RGT Force Feedback Pro
* F430 Force Feedback
DiRT 2 provides default configurations for all of the above, meaning that you should be able to plug-and-play, with no tweaking required.
a to drugo scrolaj se do dna kada trazi onu registraciju neku profila, i imas kao link nesto offline profile i to je to.
ma daj molim te kakva lista kontrolera.. to je valjda samo ako ćeš imat vibru ili motiv da platiš+300 kn za njega, ja preša cjelu igru s kontrolerom koji nije na listi znači prema tome ja nisam moga igrat?!?!
inače toje od logitecha precision..
a i proba odvozit s jednim jako dobrim kontrolerom koji ima jedinu oznaku na sebi koja piše flash fire(kupljen u pordenone na sajmu elektronike pred 5 god za 5 eura) i naravno da i snjime radi.. samo si moraš u upcjama podesit s kojom tipkom na njime vršiš radnju(skrećeš gas ručna, brzine...)
a i inače tko čita listu kontrolera? pa u svakoj igri radi bilo kakav usb kontroler(naravno ako neželiš vibru,a moji niti je nemaju pa mi je isti k )
dakle poanta je uštekaj to što imaš i ne trebaš nikakve dodatne gluposti radit da biš igra.. a za ptofil jednostavno se isključiš is neta na 5-10 min dok ne napraviš profil...ja sam to napravi i radi jednostavno i bes greške..
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Bookmarks