= Citat = Izvorno postao Symbian Pregledaj post
Ono što me muči je količina RAM-a. Što mislite, koliko će količina RAM-a utjecati na (ne)mogućnost updatea na nadolazeće verzije Androida? Te općenito koliko RAMi utječu na rad kod Androida? Jer Moto ima 256rama a HTC 384, dok Desire čak pola 576!
većina nas (koji imamo windowse) imamo krivu predodžbu RAM memorije kod androida

stvar je u tome da recimo kod windowsa ako imamo ugrađenih, npr. gigu rama, a popunjeno je recimo 70% komp će se već vući i usporavati
kod androida je druga stvar, primjerice, može biti popunjeno 255 (od 256) RAMa i uređaj radi kao da je prazno 100% memorije...

hrpa aplikacija na androidu malo memorije uzima, tako da mislim da tih 256 nije ograničavajuć faktor..

naravno, ovakvim ubrzanim razvojem igrica i svega, taj broj će biti u budućnosti mali...al to je tako, ispada da uređaj koji je izbačen prije nekih 6 mjeseci, praktički će već sutra biti zastario u usporedbi s novim stvarima koje izlaze

uglavnom, da zaključim, RAM koji je u mielstoneu je i više nego dovoljan trenutno, ali ako gledaš u malo dalju budućnosti, preporučam ti uređaj s više memorije, naravno

edit: sad sam se sjetio da si uzeo motorolu već, al dobro..nek stoji savjet za ostale