Nexus je po hardveraju bolji mobitel od Hero-a, dok što se tiče softa Hero ima prednost. Istina, Nexus je sada na 2.1 Androidu, ali uskoro će izaći i za Hero ta verzija, a HTC će na to dodati i svoj SenseUI koji je najbolje sučelje na Androidu, i upravo zato je u nekoj prednosti po meni Hero.
Generalno gledajući, Nexus je bolji odabir od Hero-a.
Za Nokiu N900 i platformu Maemo ne postoji puno programa (trenutno na njihovim stranicama sveukupno 50-ak). To je glavni problem za sada, a i ogroman problem. Sam Maemo OS je odličan, nezna se koliko će Nokia ulagati u njegov razvoj, tako da je tu po meni previše nepoznanica za prelazak na taj OS. Pogotovo ako ćeš dat 4000 keša, ehej!
Nisam 100% siguran, ali prave navigacije za Maemo nema, a i sam razmisli koliko ima Maemo uređaja prodanih u svijetu...kako se nekoj firmi kao Garmin ili Tom Tom isplati praviti sasvim novi program za Maemo za tako malo tržište? Čak i da se odluče, za razvoj će potrošiti min. pola godine, a najvjerojatnije i više...
Kod Nexusa je njesra što kupuješ preko oglasnika (nema garancije, kakva pisana jamstva ljudi moji ?!!!) i što je američka verzija BEZ MULTITOUCHA

Odgovori uz citat

Bookmarks