A sta mislis o nokiji 5800XM,jeste da bas i nije poslovni mobitel ali je stvarno dobra?
Za poslovnjaka moja preporuka(do 1300kn) e52...
Dakle, kao što ime i samo kaže, kupujem mob do 1300kn - 1500 u oglasniku, kamera totalno nebitna, 3.5 slušalice po mogućnosti, dakle tražio bi nekog poslovnjaka ali nešto malo drugačije, SE ne dolazi u obzir, Nokia E serija isto tako malo teže, da ima wlan.
E sad još par pitanja, u vidu mi je bio BlackBerry 8520 ( dakle uklapao mi se u sve što tražim plus što mi se jako sviđa plus qwerty tipkovnica) ali zbog famoznog BIS i data plana me sve više ljudi odgovoraju, zanima me jel se BB isplati koristiti bez BIS-a i ima li alternative za surfanje, IM i Facebook na tom mobu.
Drugo pitanje je postoji li mogućnost korištenja IM ili MSN preko wlan?
I još jedna napomena, bitno da nije klizni ni preklopni
Zadnji uredio wrag : 06-02-2010 u 19:00 Razlog: napomena
A sta mislis o nokiji 5800XM,jeste da bas i nije poslovni mobitel ali je stvarno dobra?
Za poslovnjaka moja preporuka(do 1300kn) e52...
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
e baš sam si gledao e52, sa slika i po specifikacijama mobitel je san snova, ali sam baš čitao po forumima i kažu ljudi da je jako, ali jako bugovita pogotovo zbog problema sa mikrofonom
touch screen bih izbjegavao, iako mi dobro došao možda jer radim često u blatu i često mi ruke znaju biti mokre, možda zato sam i sahranio nokiu n70 :s
Siguran sam da će nove verzije softvera rješiti te bugove i probleme s mikrofonom na E52.
Imaš za skoro svaki model mobitela silicon/crystal cases + nabaciš screen protector i mob je zaštićen od gotovo svega (pod ovim sam mislio na kapljice, prljavštinu, a ne na to da ga baciš u lokvu blata i da mu nebude ništa).
Također glas za E52, trenutno mi ništa drugo nije na pameti..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Gadno se dvoumim za E52, toplo se nadam da će problemi sa mikrofonom biti riješeni kao i neki drugi bugovi, 1500 kn nije strašno a mob nudi dosta toga i nadam se da je ako ništa drugo tipkovnica kvalitetnija od N70 (gdje problem nisu bili vlaga i prljavština nego čisto hardverski u pločici koliko sam skontao).
Također, imate li pouzdane osobe na njuškalu npr za naručivanje mobitela i kako funkcionira i funkcionira li garancija uopće preko takvih akrobacija, frend mi drži servis mobitela i kaže da ima jako loših iskustava sa svakakvim garancijama?
Moj savjet: Kupuj mobitele samo sam ovlaštenom originalnom garancijom (u Nokia slučaju Mobis), mada nisu ni oni nešto, barem im se možeš žalit i tužit ih, a ove privatne, njima nemožeš ništa, usput imaju garanciju od samo 12 mjeseci, na TS mobitele nedaju garanciju na display, a kad prodaješ mob s tom garancijom, vjeruj mi nećeš ga prodat nikako. Ne nasjedaj na te njihove fore, ako zoveš oglas za neki mob, obavezno pitaj čija je garancija.. Toliko o garancijama..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ma ovo što sam gledao je Mobis garancija
Na E52 je na zadnjem fwu ispravljeno dosta bugova uključujući i taj mikrofon
Zadnji uredio xlr : 07-02-2010 u 13:09 Razlog: neki bug s dijakritičkim znakovima
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hm... ipak ne vjerujem da je baš mobisova nego je sam čuo da taj lik ima registrirani obrt za mobitele, pa kao da ide preko njega, sad neznam tko je naručivao preko mobicom7 da vidim jesam barem nešto osiguran u slučaju problema, jasno mi je da je mobitel i jeftiniji jer nije sve na bijelo.
Bookmarks