ja sam sad otišo prek pc i izgleda da su promjenili sve,sve je novo možda zbog toga ti neradi.....
Ej danas kad dodem na nethr freemail,a posto ja tamo dolazim preko mobitela tj.opere mini.nikak mi nece ucitat,tj.odem na poruke i kad stisnem na neku poruku da ju otvorim nece...jer sad je nesto novo s tim freemailom ... i nikak nemogu uc u poruke...pa sad jel itko od vas moze uci putem opere na freemail...i jos jedno pitanje jel postoji koji drugi hrvatski freemail,jer ovaj sam dugo koristio i sad mi je niskoristi kad nemogu otvorit poruke...
ja sam sad otišo prek pc i izgleda da su promjenili sve,sve je novo možda zbog toga ti neradi.....
Ovo sta su napravili meni savrseno funkcionira. Neznam jesu li radili u flashu ili nečemu sličnom,al meni radi. Ako mozes,odaberi light verziju ispisa pa ce ti radit. Ta light verzija je za sporije internet veze...
Heh a problem je kaj sam ja vecinom preko moba na netu,uz ove surf pakete..pa mi je mob ko komp!al nevrijedi mi kad nemogu poruke
Ucitat.Sad jedino ako ima jos koji takav freemail hrvatski po mogucnosti ako iko zna?
A zašto mora bit baš hrvatski? Šta fali recimo jednom gmailu?Pogotovo ako si preko moba, imaš onda lijepo i aplikaciju za gmail i ne moraš se patit s operom
![]()
Kakva aplikacija.gdje to mogu skinit?
Evo pogledaj ovaj linkAli sad sam se sjetio da moraš imat S60, Blackbarry ili Android jer samo za te platforme ima aplikacija
Ali svejedno, i ako nema aplikacije za tvoj mob, gmail ima i posebno napravljenu stranicu za mob, m.gmail.com, koja je baš prilagođena za mobove, pa i između ostalog jede manje prometa
![]()
Bookmarks